Jonas Kroustrup, som er direktør for Vækst, Teknik & Fællesskab i Hedensted Kommune, har fået nyt job som kommunaldirektør i Norddjurs Kommune. Han forlader sin stilling i Hedensted Kommune ved udgangen af oktober 2023.
Jonas Kroustrup 2022Kommunaldirektør i Hedensted Kommune, Marianne Berthelsen, sætter følgende ord på Jonas Kroustrups jobskifte:

– ”Jeg er glad for det samarbejde, Jonas Kroustrup og jeg har haft, og vi vil savne ham i Direktionen og resten af organisationen, og jeg ønsker ham alt det bedste i sin nye stilling som kommunaldirektør. Samtidig er jeg stolt over, at vi kan sende en dygtig direktør så godt videre, hvilket bare understreger, at Hedensted Kommune er godt sted at arbejde og udvikle sig”.

Jonas Kroustrup har været direktør i Hedensted Kommune siden december 2021. Her har han haft ansvaret for at sætte retning på det nye kerneområde Vækst, Teknik & Fællesskab:

– ”Mit skifte fra Hedensted til Norddjurs Kommune har været en meget vanskelig beslutning, men stillingen er så spændende, at det har været svært ikke at sige ja til denne mulighed. Jeg har haft et par virkelig gode år i Hedensted Kommune som direktør for Vækst, Teknik & Fælleskab. Jeg har haft et rigtigt godt samarbejde med Kommunalbestyrelsen, hvor der er et forbilledligt fællesskab, ligesom det har været et privilegie at været en del af holdet i Direktionen. Det vil jeg gerne takke for”, udtaler Jonas Kroustrup.

Kommunalbestyrelsen og organisationen blev orienteret om Jonas Kroustrups opsigelse mandag den 25. september 2023.

– ”Nu går vi i gang med en proces for at få ansat en ny direktør. Præcis hvornår den nye er på plads, kan vi ikke sige noget om lige nu og her. I mellemtiden er Mikkel Lindskov Petersen, chef for Plan & Stab i Vækst, Teknik & Fællesskab, konstitueret som direktør, ligesom jeg selv vil rykke tættere på området i den næste tid”, siger Marianne Berthelsen.

Se pressemeddelelse

Del på sociale medier