…men det behøver ikke at betyde mere græskarspild!

Halloween er lige om hjørnet og det er græskarsæsonen også!
Skal de flotte græskarhoveder pryde din restaurant, kantine eller lignede? Eller sætter du en lækker ret med græskar på menukortet?
HUSK! at du altid kan bruge overskydende græskarkerner til krydrede snackchips, der både er gode i sæsonens salater eller som en ekstra appetizer.
På den måde kan du udnytte alle dine græskarrester!
Find flere tips til, hvordan du kan mindske dine græskarrester her.
Find flere skræmmende gode tips fra bogen SKRÆL er ikke skrald på vores sociale medier:
Link
Gulerødder
Link
Pære
Link
Peberfrugt
Link Psst… og husk at du kan blive GRATIS certificeret med REFOOD Mærket på refoodlabel.dk.
Foreningen er for virksomheder og organisationer i fødevare- og servicesektoren, som gør en indsats mod madspild og for genanvendelse.
Vi håber, du vil følge med!