Nyt år, nyt tiltag

Flere af jer har efterlyst bedre netværksmuligheder for virksomhederne i Hedensted Kommune. Derfor har vi indrettet nogle fysiske lokaler, der skal hjælpe med at understøtte nye, værdiskabende netværk. Vi har kaldt det NETVÆRKSTEDET – og lokalerne er allerede klar til brug. Som udgangspunkt er tilgangen i NETVÆRKSTEDET baseret på selvdrift. Det vil sige, at din og andre virksomheder skal være initiativtagere og være med til at drive kommende netværk. På den måde sikrer vi, at netværkene, og de forskellige arrangementer, bliver værdiskabende, fordi de tager afsæt i jeres specifikke ønsker, interesser og behov. Hedensted Erhverv står selvfølgelig klar til at hjælpe, hvis I ønsker det. NETVÆRKSTEDET ligger på Spettrupvej 7B, 8722 Hedensted. Ring til Claus Bayer på Mobilnr 20277000 og book lokalet.

Nu åbner pulje for tilskud til grøn omstilling

Uanset om din virksomhed er nybegynder eller godt i gang med den grønne omstilling, så kan I søge økonomisk hjælp til at komme videre. Du kan søge midler til enten rådgivningsforløb, investeringer eller kompetenceløft. Hvis din virksomhed er interesseret, afholder Hedensted Erhverv, i samarbejde med Erhvervshus Midtjylland, to webinarer fredag den 21. januar. Her kan du få flere oplysninger om puljen og stille spørgsmål. Puljen åbner for ansøgninger den 24. januar, så ved deltagelse i webinaret, kan du få afklaret dine spørgsmål inden.

Tilmeld dig webinar her

TO CARE OR NOT – Arrangement med action og netværk

Kom med til en forrygende eftermiddag og aften! Den 10. marts 2022 fra 16.30 – 21.00 afholdes et oplysningsarrangement om Code of Care hos Brdr. Plagborg på Ny Agersbølvej 2 i Lindved.

ALLE virksomhedsledere i Hedensted Kommune er inviteret. Og I er velkomne til at medbringe jeres kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Programmet er funderet i Code of Care ordningen, hvor din virksomhed kan få mulighed for at ansætte en medarbejder i et begrænset timetal. Ordningen er en vigtig del af mange virksomheders tilgang til socialt ansvar – og har affødt mange mindre stillinger rundt i virksomhederne. Steffen Brandt og Charlotte Schultz står for underholdning undervejs. Der vil blive serveret lækker streetfood og gode drikke.

Ved spørgsmål kan du kontakte Louise på louise.hee.ahle@hedensted.dk eller 30 46 86 56. Men du kan også bare melde dig til – inden den 25. februar. Billetterne koster 165,- plus moms pr. deltager.

Tilmeld dig arrangementet

Hjælp til at finde faglært arbejdskraft

Få dine stillingsopslag med i internationale kampagner målrettet faglærte. Første kampagne starter i februar 2022.

Deltagelse er GRATIS Deadline for tilmelding til kampagne er 7. februar 2022.

Er du interesseret? Kontakt Stinne Bille på 41 86 45 80 eller stibil@aarhus.dk

Læs mere og se kampagnens målgruppe

Hårdt metal og bløde værdier

Virksomheden InMetal har skiftet ejere og navn. Det tidligere navn er GS Eurolaser. Med den nye profil har virksomheden ændret sin tilgang til rekruttering. Således tæller medarbejderstaben i dag et større mix af faglærte og ufaglærte. En vigtig del af rekrutteringen foregår igennem samarbejdet med kommunen i Code of Care.

InMetal, som er en smedevirksomhed, der arbejder med forskellige discipliner inden for faget, prioriterer at medarbejderne kan komme på uddannelse og efteruddannelse. To af smedene i virksomheden har været på mentorkursus, og fungerer som primus motor i mødet med borgere på kanten af arbejdsmarkedet. De to smede står i spidsen for et arrangement i uge 8, hvor unge og borgere med udfordringer, kan komme og prøve kræfter med svejsning.

Læs mere om InMetal

Kontakt Hedensted Erhverv

Har du brug for uvildig og gratis vejledning fra den lokale erhvervsservice

Del på sociale medier