Godt nytår – fra Richard Østerballe

Året går på hæld, og om få timer skriver vi 2022. Vi går mod året med de positive briller på, og vi glæder os til at byde vores gæster velkommen i det nye år.

Når klokken slår 12, og vi går ind i 2022, er det med håbet om et mere normalt år, hvor coronapandemien ikke har styringen af hele verden som i de to forgangne år. Vi vælger at gå ind i det nye år med de positive briller på – ligesom vi plejer. Og det skyldes to ting;

Først og fremmest skyldes det en kæmpe opbakning fra vores gæster. Masser af mennesker har besøgt os i år, og vi har aldrig før haft så mange trofaste årskortholdere som nu. Det stiller krav til os som virksomhed, at så mange vælger os som deres besøgsmål. Og vi vil gøre alt for fortsat at sikre den høje standard, vores dyrehold har, og for at yde den gode service, som kendetegner GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.

For det andet har vi i de to forgangne år fået en del slag med tvangslukninger, restriktioner, økonomiske nedture og svigtende besøgstal. I hvert fald i perioder. Det har været hårdt, og vi har flere gange frygtet for fremtiden for parken. Men begge år er vi i sidste ende kommet igennem sæsonen med skindet på næsen – takket være massiv opbakning fra gæster, sponsorer, private donorer, staten og Vejle Kommune.

Derfor tør vi godt håbe og tro på, at vi nu kigger ind i en sæson, hvor vi kan have mere ro i maven. Vi gør i hvert fald klar til et spændende år, hvor vi blandt andet vil åbne vores nye pingvinanlæg, og hvor vi byder inden for til flere spændende events.

Vi glæder os til at slå portene op igen i 2022 og byde alle vores gæster hjertelig velkommen i GIVSKUD ZOO – ZOTOOPIA.

Rigtig godt nytår.

Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev.

 

F

Del på sociale medier