Daka udgiver bæredygtighedsrapport for 2021

Giv naturens ressourcer tilbage Daka udgiver sin bæredygtighedsrapport for 2021

Det er med stor stolthed, at Daka Denmark nu udgiver sin bæredygtighedsrapport for 2021.

Daka ReFood er ét af Daka Denmarks fire forretningsområder og er derfor en del af virksomhedens bæredygtighedsrapport.

I rapporten kan du blandt andet læse om, hvor meget CO2 fødevarebranchen er med til at fortrænge på side 14 eller hvordan vi anvender vand på vores ReFood-fabrik på side 16.

Blandt hovedbudskaberne er behovet for samarbejde og partnerskaber for at få mest muligt ud af naturens ressourcer hele vejen fra vugge til recirkulering.

Du kan læse mere om vores partnerskaber i fødevare branchen på side 11

Rapporten giver et indblik i virksomhedens cirkulære kerneforretning og eksempler på aktiviteter, der i 2021 blev gennemført som led i en bæredygtig udvikling af virksomheden.

I centrum for Dakas mission om at tilbyde den mest sikre, bæredygtige og værdiskabende recirkulering af organiske biprodukter, står vores samarbejde med landbruget, fødevarebranchen, interesseorganisationer og myndighederne.

Vores bæredygtighedsrapport for 2021 redegør ligeledes for, hvorfor det er så vigtigt at få mest muligt ud af de organiske råvarer. Det batter ikke bare på CO2 udledningen, det batter også på den globale biodiversitet. Samtidig, vil rapporten komme omkring emner som Dakas påvirkninger i lokalmiljøet og arbejdsmiljø på fabrikkerne.

Vil du læse hele bæredygtighedsrapporten? Klik herunder.

Læs bæredygtighedsrapporten