I efterårsferien sætter vi fokus på giftige dyr både fra Danmark og udlandet. Se forskellige dyr som en slange, pilegiftfrøer og skorpioner, lær om giftige dyr gennem sjove aktiviteter for hele familien og deltag i daglige konkurrencer med fine præmier.

Udover den særlige udstilling om giftige dyr kan du glæde dig til en særlig efterårsferiestemning i parken. Traditionen tro vil der blive sat græskar, lyng, edderkopper og andet pynt op. I næsehornshytten ved P2 emmer det af hygge, og du kan nyde varm kakao og måske skære en græskarlygte til at tage med hjem, så den kan pynte og lyse i efterårsmørket.

Se hele programmet for efterårsferien i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA

Tag med på særlige ture for årskortholdere i efterårsferien

Har du årskort eller kulturårskort til GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, kan du tage med på særlige ture bag kulisserne i efterårsferien. Vælg mellem den populære Go’morgen Zoo, hvor du møder løver, næsehorn og brillebjørne i deres stalde, før parken åbner. Eller Aftentur bag kulisserne, hvor du møder blandt andre gorillaerne og kamelerne, som du måske kan give en gulerod.

Go’morgen Zoo-turene foregår lørdag den 15., mandag den 17., tirsdag den 18., onsdag den 19., torsdag den 20., fredag den 21. og søndag den 23. oktober – alle dage fra kl. 8.15 til 10.00.

Aftenturene foregår tirsdag den 18., onsdag den 19., torsdag den 20. og lørdag den 22. oktober – alle dage fra kl. 17.00 til 19.00.

Priser: Voksen: 95 DKK / Barn (3-11 år): 95 DKK / Barn (0-2 år): Gratis

Læs om turene og book pladser

Kom tæt på dyrene på Go’morgen Zoo i efterårsferien

Fra lørdag den 15. til og med lørdag den 22. oktober kan du booke plads til Go’morgen Zoo og få en helt unik oplevelse. Kom tæt på brillebjørne, løver og næsehorn i deres stalde, inden parken åbner.

Efter turen kan du gå på oplevelse i parken på egen hånd og nyde efterårsstemningen, da entré til parken resten af dagen er inkluderet i billetten.

Priser: Voksen 12+ år: DKK 290,- / Barn 3-11 år: DKK 145,- / Småbørn 0-2 år: Gratis Køb billet her

Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev.

Del på sociale medier