Finalisterne er fundet

Så er der fundet 7 finalister til årets detailpris 2021. Der har været mange om buddet, så det har i år været svært at fravælge, men butikkerne i vinderfeltet er:

Lykke & Lykke, Juelsminde, Kaas & Co, Juelsminde, Tørring Blomster, Tørring, Bitte Sko, Tørring, Viola, Tørring, Life Style, Hedensted og Grosbøl, Uldum.

Hedensted Erhverv ønsker de nominerede et stort tillykke – også alle dem, som ikke nåede finalen. Desuden skal der lyde en stor tak til alle jer, som har nomineret jeres favoritbutik. Nu vil dommerkomiteen votere, hvorefter der bliver kåret en vinder den 10. juni.

Prisen bliver uddelt on-site i vinderbutikken.

Nytårskuren kalder! – tilmeld dig nu

Det bliver stort, det bliver spændende og der bliver rig lejlighed til at netværke med kommunens øvrige erhvervsledere. Tilmeld dig årets udskudte nytårskur, som foregår den 26/4 klokken 15.30 – 18.00 i Hedensted Centret på Gesagervej 70, 8722 Hedensted. Borgmester Ole Vind åbner ballet, og imellem årets indlæg og prisuddelinger vil der blive serveret et let traktement. Desuden faciliterer netværksekspert, Charlotte Junge, dagens netværk med konkrete indspark til at optimere netværksindsatsen.

Sæt et stort kryds i kalenderen, og hop ind og meld dig til

Klima og bæredygtighed i øjenhøjde…

Klima og den grønne dagsorden er ikke blot en udfordring, men også en mulighed for, at din virksomhed eller organisation kan differentiere sig.

Det stiller nye og foranderlige krav til virksomheder om at efterleve omverdens krav, samt forventninger til bæredygtighed. Samtidig forventer kunderne, at virksomheden arbejder med øget fokus på grøn omstilling, bæredygtighed og samfundsansvar.

Vi har lokket Karin Hansen fra ESG in Business, til at give os en gennemgang af klima og bæredygtighed i øjenhøjde for mindre virksomheder. Morgenmødet foregår den 6. maj klokken 08.30 – 10.30.

Klik her og meld dig til allerede nu

Netværksgrupper med temaer

I samarbejde med netværkshåndværker, Charlotte Junge, gennemfører Hedensted Erhverv følgende 4 værdiskabende Temanetværksgrupper:

Arbejdskraft og CSR Virksomhedsudvikling FN 17 og grøn omstilling Digitalisering

Temanetværksgrupperne har første mødedag 23. eller 24. maj 2022. Dit udbytte bliver videndeling med, og inspiration fra andre gode lokale virksomhedsledere.

Du kan læse mere om de enkelte grupper og tilmelde dig her

Hedensted virksomhed går forrest med massiv klimaindsats

På bare seks år har hl-repro A/S nedbragt virksomhedens CO2 udledning med 40 procent, og i 2030 er målet at være CO2 neutral. Ejerne, Niels og Lars Hansson, som også driver virksomheden, har været afgørende i den proces. De har skabt resultater med deres tilgang til forretningsudvikling, innovation, brugen af ny teknologi samt fastholdelse af medarbejderstaben, som generelt har stor anciennitet.

Virksomheden er stærkt funderet i Hedensted og har et godt samarbejde med kommunen om at skabe jobs til sårbare personer. Og samarbejdet med andre lokale virksomheder fungerer også upåklageligt.

Her kan du læse mere om hl-repro’s daglige virkelighed og tårnhøje ambitioner

Kontakt Hedensted Erhverv

Har du brug for uvildig og gratis vejledning fra den lokale erhvervsservice

Så nemt er det at kontakte os

Del på sociale medier