En aktivitetsgruppe med Hjarnø Camping i spidsen samt Destination Kystlandet præsenterer Skattejagten Hjarnø Rundt – en sjov, gratis aktivitet for familier, der vil udforske øens skønne natur og spændende historie.
Med start fra skolernes påskeferie får Hjarnø en ny og underholdende familieaktivitet med Skattejagten Hjarnø Rundt.
Bag projektet står en gruppe beboere og erhvervsdrivende fra Hjarnø og Destination Kystlandet. Skattejagten bliver den sjette af sin slags i Destination Kystlandet, hvor de øvrige skattejagter på Tunø, i Odder, Horsens, Brædstrup og Juelsminde har været yderst populære for både lokale samt danske og udenlandske gæster i området.
“Skattejagten Hjarnø Rundt er et spændende samarbejde mellem Hjarnø Camping, en gruppe ivrige øboere og Destination Kystlandet. Formålet med Destination Kystlandets skattejagter er at give både børn og voksne en gratis, sjov og aktiv oplevelse gennem hyggeligt samvær med familien, og den nye aktivitet på Hjarnø bliver ingen undtagelse. Vi er sikre på, at Skattejagten Hjarnø Rundt vil blive et populært tilbud for familier i hele Kystlandet, og som i sidste ende kommer erhvervet på øen til gode.” siger Destination Kystlandets direktør, Helle Berthold Rosenberg.
Erhvervs- og Turismechef i Hedensted Kommune, Heidi Baltzer Schmidt, glæder sig over tilføjelsen af familievenlige oplevelser på Hjarnø og ser samtidigt positivt på den stærke opbakning fra lokalsamfundet til den nye skattejagt.
“Det er fantastisk hvad samarbejde på tværs kan gøre. Efter Helle kontaktede mig og foreslog, om ikke nogen lokale skolebørn skulle gå skattejagten som de første, meldte Glud Skoles tredje klassetrin sig straks på banen. 48 børn vil derfor spurte afsted på deres cykler til Snaptun, drage med Hjarnøfærgen over fjorden og springe ud på skattejagten på Hjarnø. Det er bare en god energi at starte projektet ud med, og det viser, hvad vi jo godt ved, at når vi står sammen, så får vi bare ting til at ske,” fortæller Heidi Baltzer Schmidt begejstret.
Glud Skole tager første togt
Åbningen af aktiviteten markeres fredag d. 22. marts kl. 11.00, hvor 3. årgang fra Glud Skole vil tage den allerførste spændende tur sammen med Heidi Baltzer Schmidt, Erhvervs- og turismechef i Hedensted Kommune og Helle Berthold Rosenberg, direktør ved Destination Kystlandet.
Efterfølgende vil skattejagten være åben for alle, der er i stand til at gå de godt 5 kilometer rundt om øen i varierende terræn, som skattejagten strækker sig over. Undervejs vil deltagerne blandt andet opleve Danmarks næstmindste kirke, den smukke lagune, skibssætningen Kalvestenene og Hjarnø Campings nye legeplads.
Skattejagten er gratis og medaljerne udleveres hos Hjarnø Camping i gældende åbningstider.
Kortet kan printes hjemmefra via kystlandet.dk.
Kontaktinformation
Helle Berthold Rosenberg
Direktør i Destination Kystlandet
helle@kystlandet.com
Tlf. +45 2876 7335
Heidi Baltzer Schmidt
Erhvervs- og turismechef,
Hedensted Kommune
Heidi.Baltzer@hedensted.dk
Tlf. +45 7975 5575
Del på sociale medier