DBU’s Fodboldskoler er startet i hele landet i denne uge. Og Hedensted Kommune har haft gang i mange forskellige aktiviteter gennem Aktiv Fritid.

På Hedensted Stadion har der også været gang i aktiviteterne. Hele ugen har 240 børn i alderen syv til 15 år boltret sig på grønsværen for at lære tekniske øvelser og spille en masse fodbold. Selvom vejret ikke helt har været sommerligt, så har det ikke smittet af på fodboldglæden.

Foto: ABW

Som altid på fodboldskolen er kammeratskabet højt på de 15 hold også blandt de 15 trænere og 15 trænerassistenter. Fodboldskolen sluttes som vanligt af med en showkamp mellem trænere og assistenter samt en vandkamp for alle.

På Juelsminde skole har 18 børn været i gang med at lære at lave fyldte chokolader tirsdag og torsdag. Tine Madsen fra Stjernegrillen i Hedensted har stået for undervisningen, og der er blevet lavet en masse lækkert chokolade.

Ud over at lære at lave fyldte chokolader, så har børnene også lært de basale husråd, som at vaske hænder og rydde op efter dem selv, hvilket de klarede eksemplarisk. Alle børnene fik naturligvis alt det chokolade med hjem, som de havde lavet.

 

Del på sociale medier