Har du en omkostningsfuld bil? Den bil der har været på værksted for mange gange? Den bil der går i stykker, hver gang I kører på ferie? Du finder her en liste over de biler, automekanikerne finder flest fejl på, så du kan få bilen tjekket inden næste ferie og undgår at købe en, der koster for mange værkstedsbesøg.

Få bilen tjekket inden næste ferie. Foto: ABW

Der findes en række biler, hvor flere skader og fejl, samt biler hvor de færreste opstår. Guiden her hjælper dig med at undgå uheldige, omkostningsfulde og uforudsete skader.

Disse bilmærker viser tegn på flest skader
Uforudsete skader på bilen på vej på arbejde eller ferie er aldrig sjovt. Desværre går nogle biler mere i stykker end andre, og de tre biler med flest fejl er Mitsubishi, Alfa Romeo og Fiat. Konklusionen er draget ud fra de bilmærker, der har flest fejl ved syn hos mekanikeren. Ejer du en sådan bil, er på vej på ferie og ikke har haft den tjekket længe. Så kig forbi dit lokale værksted og sikrer jer en god køretur. Har du en Puegeot kan du komme forbi Puegeot Horsens og de kan kigge din bil igennem inden vinteren for alvor kommer over os.

Din næste investering
Står du og skal investere i ny bil, og gerne vil undgå endnu et køb af en bil, der topper den fejlfulde liste? Så er der her en liste over de bil, hvor mekanikkerne oplever færrest fejl ved syn af bilen. Her er det bilmærkerne Mercedes, Audi og VW der topper listen. Mere specifikt er det modellerne VW Golf Plus, Audi Q5, Mercedes Benz B-klasse og Mazda CX-5. Modellerne har i flere tilfælde fejlfrie rapporter, der strækker sig længere end fem år.

Tag kontakt til dit lokale værksted
Er du tvivl om, hvor vidt din bil har skader, hvilken bil du skal købe eller noget tredje? Så kontakt dit lokale autoværksted og modtag deres rådgivning og vejledning.

Del på sociale medier