Event: Sammen redder vi verden

Lad de sjove affaldsrobotter tage skraldet, læg kæmpe puslespil, smag på klimavenlig mad og bliv trænet som en affalds-ninja ved eventen Sammen redder vi verden i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.

Lørdag den 27. og søndag den 28. august 2022 kan du og din familie lege jer til viden om FN’s 17 verdensmål, og I kan lære om, hvordan vi passer bedre på vores planet ved eventen Sammen redder vi verden.

Ved parkens Verdensmålsarena ved området P3 er der weekenden igennem sjove aktiviteter og konkurrencer, så små og store gæster kan lære om Verdensmål og om bæredygtighed på en underholdende måde. Find program for eventen

Mød de nyfødte og de livlige dyreunger I de seneste uges tid er der født en alpakaunge og tvillinger hos lemurerne, som du kan opleve på din ture rundt i parken. Du kan også møde andre unger, som blev født tidligere på sæsonen, og som nu gerne ræser rundt i deres anlæg, for eksempel kamelerne og den lille sulawesimakakunge. Oversigt over dyreunger i parken

Vejen foran GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA lukkes kortvarigt på lørdag Cykelløbet Postnord Danmark Rundt passerer Givskud på lørdag den 20. august 2022. Der vil i den forbindelse kortvarigt blive lukket for trafik på hovedvejen Vejlevej foran parken.

Løbet begynder i Give kl. 12.00 og kører med rute 442 syd på – ned forbi GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.

Politiet lukker for modkørende trafik, cirka 15 minutter før feltet ankommer. I Givskud er det forventningen, at politiet lukker vejen i tidsrummet 11.55 til 12.15.

Der kan også være lidt ventetid ved tilkørslen til rute 442 fra motorvejen ved Riis.

Vi sætter ekstra medarbejdere ud for at hjælpe ved indkørslen til parken denne lørdag, så vi kan lukke vores gæster ind hurtigst muligt.

Vi glæder os til at se jer i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.

Glæd dig til showet Beat og Brøl i Dinosaurland På lørdag den 20. august kan hele familien opleve showet Beat&Brøl i Dinosaurland. De to dukker, pigen Beat og drengen Brøl, tager sammen med vildmanden Morten til dinosaurlandet, hvor de besøger forskellige dinosaurer som for eksempel tyrannosaurus rex og triceratops. Man kan lære meget om fortidens giganter ved showet, for de får alle en sang og en historie med på rejsen gennem dinosaurlandet. Der holdes to shows; det første show begynder kl. 14.00, og det andet show begynder kl. 16.00. Alle er selvfølgelig velkomne til at kigge med. Se dagens program

Flyt undervisningen fra klasseværelset og ud til dyrene

Året igennem tager skoletjenesten i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA imod elever, som kan lære om dyr og natur, bæredygtighed og biodiversitet, evolution og meget mere. Undervisningen i parken er tilpasset mange forskellige grupper, og parkens dygtige formidlere tager både imod elever fra skoler og gymnasier, børnehaver og efterskoler samt elever med særlige behov. Læs om hvad skoletjenesten tilbyder

Igen i år får GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA Travellers’ Choice pris

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA modtager igen i år Tripadvisors Travellers’ Choice pris, hvilket betyder, at parken kategoriseres blandt de 10 % bedste seværdigheder i verden. Det er vi rigtig glade for, fordi det er så vigtigt for os, at vores gæster får gode oplevelser og minder i parken. Ifølge Tripadvisor fremhæver Travellers’ Choice-prisen de seværdigheder, der “konsekvent leverer fantastiske oplevelser og god service til gæster, turister og rejsende over hele verden”. Prisen uddeles ud fra positive anmeldelser og vurderinger af i løbet af det seneste år. Så tusind tak for alle jeres gode anmeldelser, vi er meget taknemmelige.

Del på sociale medier