Oplev den actionpakkede event i weekenden den 23. og 24. april 2022. Her kommer du tæt på menneskets bedste ven og møder specialister, der arbejder med hunde til daglig.

Kriminalforsorgen medbringer en stor lastbil med en transportabel fængselscelle, hvor gæster kan opleve demonstrationer af, hvordan hundeførerne arbejder med deres hunde i arresthuse og fængsler. Politiet kommer med en patruljehund og demonstrerer, hvordan de arbejder. Man kan opleve toldhunde fra lufthavne, og der er demonstration af redningshundes arbejde. Mød også en hundeadfærdsspecialist og -osteopat, få gode råd om pelspleje af en hundefrisør og få en tjek af din egen hund og en snak om sundhed hos dyrlægen. Se det fulde eventprogram her

Oplev dyrene på Go’morgen Zoo-ture i påsken  Start dagen ud med en helt særlig oplevelse, når vores guider tager jer med i udvalgte stalde og anlæg, før parken åbner. I kommer tæt på dyrene og kan hilse på dem, før dyrepasserne lukker dem ud i deres anlæg. Flere ture er allerede udsolgt, men I kan stadig nå at sikre jer billetter til turen søndag den 17. april 2022. Med i prisen er entré til hele dagen, så der er masser af tid til at hygge i parken og opleve dyrene på egen hånd.

Voksen: kr. 290,- Barn (3-11 år): kr. 145,- Småbørn (0-2 år): gratis (børnene skal dog sidde på skødet af en voksen)

Læs mere og book

Glæd familien med årskort og et væld af gode oplevelser Besøg GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA så tit, I vil, og få masser af skønne oplevelser sammen blandt alverdens dyr. Med et årskort får I samtidig et væld af fordele og rabatter, for eksempel får I fire gratis besøg i andre danske zoologiske haver med et årskort til GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.

Pris pr. person

Voksne (12+) KUN: 420 kr.

Børn 3-11 år KUN: 220 kr.

Børn (0-2 år) kommer GRATIS ind i parken, så de behøver ikke at få kort. Læs mere om de mange fordele

Har du besøgt Europas største pingvinanlæg? I år har vi åbnet vores nye store anlæg til humboldtpingviner, og det er det største pingvinanlæg i Europa. Anlægget er indrettet således, at I både kan se de små pingviner svømme i det store bassin, baske på klippekysten og passe på deres unger i ynglekolonien. Læs om humboldtpingvinerne her

Følg dyrene på Facebook og Instagram

Hvis du vil vide mere om dyrene og se sjove billeder og klip fra dagligdagen, så kan du følge GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA på Instagram og like vores side på Facebook.

Del på sociale medier