I næste uge, uge 32, får Dit Hedensted en praktikant, og hun fylder 17 om en uge. Det fejrer vi naturligvis med et godt tilbud.

Josefine skal starte i 2. G på Rødkilde Gymnasium efter sommerferien, og hun skal i løbet af ugen prøve kræfter med alle opgaver. Det betyder, hun også skal prøve kræfter med at skrive en partnertekst. Derfor tilbyder vi et sølvpartnerskab til halv pris i opstartstilbud – men det er først til mølle.

Foto: ABW

Du får en partnertekst på min 300 ord med logo og billeder, roterende logo i højre side på hjemmesiden, kommer først med dine nyheder i vores nyhedsbrev og i opslag på vores Facebookside. Alt dette har en værdi på 2.900,- kroner eksklusiv moms og gælder i et helt år fra tilmeldingsdatoen.

Da det er Josefine, der skal skrive teksten og lave interviewet med dig, er det vigtigt, at du har tid til at tale med hende i uge 32 og samtidig har lidt ekstra tid sat af. Det færdige resultat bliver ikke ringere, fordi det er praktikantarbejde, da vi er med hele vejen og sørger for, din partnerside tager sig tip top ud.

Hvis du ønsker at gøre brug af dette tilbud til 1450,- kroner, så skynd dig allerede nu at sende en mail til redaktion@dit-hedensted.dk.

 

Del på sociale medier