Tillykke til de nominerede til årets Detailpris

Det har i et stykke tid været muligt at nominere lokale detailhandlende til årets detailpris. Det er der kommet en rigtig lang og fin liste ud af. I Hedensted Erhverv vil vi gerne ønske tillykke til alle nominerede, samt sige tak for indstillingerne til butikkernes kunder. De nominerede får udleveret et skilt, som viser at de er med i opløbet om at blive årets detailbutik i Hedensted Kommune i 2021. Nu går juryens arbejde i gang, således at en vinder kan kåres. Vinderen offentliggøres den 10. juni 2022.

Som SMV kan du få hjælp til din eksportindsats

For at bidrage til vedvarende vækst og nye arbejdspladser efter covid, lanceres programmet SMV-eksport. Programmet består af en pakke på 90 mio., som skal hjælpe danske virksomheder med deres eksportindsats. Du kan ansøge om støtte hvis din virksomhed bl.a. har et realistisk potentiale på et nyt eksportmarked og har organisatoriske og økonomiske muligheder for at realisere potentialet, samt hvis der er potentiale for digitalisering eller grøn omstilling. Du kan ansøge om tilskud fra den 1. marts 2022.

Du kan læse mere og ansøge her

Østjylland rykker

Så er den nyeste rapport fra Frekvens netop udkommet. Rapporten dokumenterer mønstre for økonomi, beskæftigelsesmønstre og arbejdskraftsudbud i den Østjyske region. Rapporten viser bl.a. at omsætningen i BRA (Business Region Aarhus) er steget med 27% i de private virksomheder på 4 år. Landsgennemsnittet ligger på 15%. Desuden er mobiliteten og de infrastrukturelle muligheder væsentlige, da 21% af alle beskæftigede borgere i regionen har mere end 40 km. til arbejde. Også stigningen i antallet af private arbejdspladser er højere end landsgennemsnittet. Her ligger BRA på 6%, mod et landsgennemsnit på 4%.

Du kan læse hele rapporten her

Indstil din favorit til CSR People Prize 2022

Du kan nu nominere de virksomheder, som du synes gør en ekstraordinær indsats på CSR området. Du kan indstille i tre kategorier; virksomheder med op til 250 medarbejdere, virksomheder med over 250 medarbejdere og specialprisen, som dækker over virksomheder, der både tænker grønt og er socialt ansvarlige. Bag prisuddelingen står nonprofit videnshuset CABI, som arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor virksomheder og mennesker lykkes. Indstillingsfristen er den 31. marts 2022 og vinderne kåres den 31. maj 2022.

Du kan læse mere om CABI og priserne her

Kontakt Hedensted Erhverv

Har du brug for uvildig og gratis vejledning fra den lokale erhvervsservice

Del på sociale medier