Hvem skal have året Erhvervspris?

Kom frit frem med dine forslag. Det er igen tid til at indstille kandidater til erhvervsprisen 2021.
Traditionen tro uddeles prisen på den årlige nytårskur, som denne gang finder sted 5. januar 2022.
Erhvervsprisen uddeles til en virksomhed, som klarer sig flot på økonomi, vækst og beskæftigelse – og som er med til at skabe en positiv profilering af Hedensted Kommune.

Tøv ikke med at sende dine forslag til Carsten.Steffensen@hedensted.dk

Kom med på mentorkursus

Den 25. november afholder Hedensted Kommune et kursus i det, at være mentor i en virksomhed. Som mentor er din rolle at sparre med og spille borgere på kanten af arbejdsmarkedet gode. På den måde kan de indgå med deres styrker, som værdifuld arbejdskraft i din virksomhed. Du får viden om mentorrollen og opgaverne som mentor, værktøjer til relationsopbygning og lærer at fokusere på styrkerne ved den borger, du bliver mentor for. Kurset er for ledere og ansatte med daglig kontakt til borgere i virksomhedspraktik.

Bliv mentor

Uge 45 er iværksætteruge

Internationalt er uge 45 udråbt som iværksætteruge. Så i den uge er fokus helt naturligt på iværksætteri. I Hedensted har vi flere lokale arrangementer, så som opstart af Netværkstedet, info-møde og start af nyt iværksætterkursus. MEN vi har også indgået samarbejde med Business Horsens omkring en række arrangementer, som vi er medarrangør af.
Du er velkommen til at deltage begge steder – Vel mødt!

Se programmet her

Hedensted virksomhed handler lokalt

IC Electric i Hedensted er drevet af Inge og Carsten Due. Virksomheden tæller ca. 50 medarbejdere og julegaverne handles lokalt. For et vigtigt princip i virksomheden er, at man støtter hinanden i lokalområdet. Og at samarbejde går begge veje. På den måde giver virksomheden tilbage til sine kunder, og bidrager til at sikre et blomstrende handelsliv i Hedensted. I det hele taget er byen og udvikling vigtigt for IC Electric.

Det kan du læse mere om her

Kontakt Hedensted Erhverv

Har du brug for uvildig og gratis vejledning fra den lokale erhvervsservice

Så nemt er det at kontakte os

|

Carsten Steffensen
Erhvervs- og detailchef

Claus Bayer Jørgensen

Erhvervskonsulent

Heidi Baltzer Schmidt (barsel)

Erhvervskonsulent

Hedensted Erhverv | hedenstederhverv.dk | Niels Espes Vej 8 | 8722 Hedensted

 

Del på sociale medier