Fra 1. februar 2020 hedder Hedensted Kommunes kommunaldirektør Steinar Eggen Kristensen. Den 48-årige cand.scient.pol. kommer med erfaring fra både kommuner, Indenrigsministeriet og konsulentbranchen.

Steinar Eggen Kristensen afløser Jesper Thyrring Møller, der har siddet i direktørstolen i Hedensted siden kommunesammenlægningen i 2007. Dermed er det tid til nye øjne på den østjyske kommune, der blandt andet er kendetegnet ved et godt erhvervsklima, tæt og mangeårigt samarbejde med borgerne i de mange mindre lokalområder samt en flad organisation.

På den faglige og ledelsesmæssige front kommer Steinar Eggen Kristensen med solid erfaring fra social- og arbejdsmarkedsområdet, som han de seneste 7 år har været direktør for i Randers Kommune. Han har desuden siddet i chefstillinger på det sociale område i både Århus og København Kommune. Dertil kommer fire år som chefkonsulent hos Rambøll samt et par år som budgetfuldmægtig i Indenrigsministeriet. 

Steinar Eggen Kristensen ser frem til de nye udfordringer i den handlingsorienterede kommune lidt længere mod syd:

”Jeg er utrolig glad for at Byrådet i Hedensted har valgt mig som ny kommunaldirektør – og jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang. Jeg ser frem til et godt samarbejde med borgere, virksomheder, medarbejdere og byrådet. Jeg er imponeret over de flotte resultater på erhvervsområdet og med bosætning, som skal fastholdes – samtidig med at vi får travlt med at omsætte kommunens ambitioner til handling bl.a. på velfærdsområderne og med at sikre lokalsamfundenes forsatte udvikling.”

Steinar Eggen Kristensen blev af et enigt Byråd valgt blandt et stærkt felt af kandidater og Borgmester Kasper Glyngø glæder sig til samarbejdet:

”Med Steinar Eggen Kristensen får vi først og fremmest en utrolig stærk og kompetent leder med et usædvanligt flot CV. Jeg er sikker på, at Steinar besidder de evner, vi har kigget efter, og at han, med udgangspunkt i Hedensted Kommunes i forvejen stærke position, kan skabe fremtidens kommune i en verden af udfordringer. I vores samtaler har Steinar bekræftet os i, at han besidder det drive og de menneskelige kvaliteter, der – sammen med byrådet – kan sikre både drift og udvikling i Hedensted Kommune.” 

Steinar Eggen Kristensen bor i Aarhus og lever sammen med Ann-Britt Wetche og er far til to piger på hhv. 14 og 18 år. Ud over jobbet og familien går fritiden med blandt andet mountainbike, ferierejser, bøger og at følge FC Midtjylland.