På fem temaftener i efteråret kan borgerne i Hedensted Kommune hente inspiration til, hvordan de via sociale medier kan gøre deres lokalområde mere synligt og tiltrække nye naboer.

Den lokale fodboldklub rykker op, det yngste barn starter i skole, hyggestunder ved byfesten, morgenløbeturen i skoven eller grillaften med naboerne – store som små historier, der fortæller, hvem vi er, og hvad der sker året rundt i de 31 lokalsamfund i Hedensted Kommune – også kaldet Hedenstederne.

På de fem temaaftener vil SoMe-eksperter fra bureauet Seismonaut levere inspiration og give konkrete tips til, hvordan borgerne i kommunen kan opnå større opmærksomhed i deres vennekreds og netværk med de gode og sjove historier, de deler på de sociale medier.

”Vi ved fra undersøgelser, at vi er mere tilbøjelige til at købe en bestemt vare, stemme på en politiker, købe en rejse – eller endda flytte til en bestemt kommune – hvis mennesker, som vi kender godt og stoler på siger god for det og anbefaler det. Derfor vil vi gerne klæde de borgere, som melder sig til temaaftnerne, på til at nå længere ud med deres historier og billeder på de sociale medier – meget gerne ud over kommunegrænsen,” siger Kasper Arlund, brandingkonsulent i Hedensted Kommune.

Han tilføjer, at borgerne i kommunen er fantastiske ambassadører for deres lokalområde og kommunen generelt. Især efter at sociale medier har gjort det muligt at mødes i digitale rum uanset hvor på kloden, vi befinder os.
”Jo flere vi er til at fortælle om det gode liv i lokalsamfundene, jo flere kan vi nå ud til, og jo større er sandsynligheden for, at andre får lyst til at bosætte sig i kommunen,” tilføjer Kasper Arlund.

De fem temaaftener finder sted her:

Borre Knob ved Snaptun, tirsdag 11. september kl. 19-21

Aarstiderne i Barrit, torsdag 13. september kl. 17-20

Lindved Mejeri, mandag 17. september kl. 19-21

Østjysk Våbenhandel i Hedensted, onsdag 19. september kl. 19-21

Enorm Aps i Flemming, 23. oktober kl. 19-21

Den sidste temaaften hos Enorm Aps er specielt henvendt til foreninger og andre lokale fællesskaber.

Læs mere om temaaftnerne på: www.viihedenstederne.dk

Del på sociale medier