Hedensteds damehold får ny cheftræner. Steffen Mikkelsen tager over efter Kasper Juhl Hansen. Det oplyser HIF i en pressemeddelelse:

Foto: ABW

Kasper Juhl Hansen, som i de seneste sæsoner har stået i spidsen for klubbens dameseniorer, har søgt nye udfordringer i klubben, hvor han skal være ungdomskonsulent og være med til at lægge strategien for udviklingen af klubbens ungdomsspillere.

”Vi vil gerne takke Kasper og assistenttræner Mads for det store stykke arbejde, de har udført i de forgangne sæsoner, og vi er glade for, at Kasper fortsat er at finde i klubben”, siger klubformand Henrik Lundsgaard Nielsen.

Igennem de seneste sæsoner har HIF’s pigeafdeling været i en rivende udvikling, hvor den bl.a. i de tre seneste sæsoner har haft hold med i landets bedste række for U16 Piger. Den udvikling skal nu gerne udmønte sig i, at man på sigt også styrker dameseniorafdeling.

”Holdet har i de seneste sæsoner spillet i jyllandsserien. Det består af en blanding af unge spillere, som har et par år på bagen som seniorer og nogle erfarne spillere, der har skabt kontinuitet og bundet holdet sammen. Desværre har truppen været lidt smal, med skader m.m. og har gjort, at vi ikke har fået det fulde udbytte af holdets potentiale”, siger Jens Brian Horsted, der er ansvarlig for pige- og dameafdelingen.

Del på sociale medier