Nu har du mulighed for at lære det, du aldrig lærte i skolen. Har du nogensinde tænkt over, hvorfor nogle mennesker ser ud til, at lykkes, mens andre ser ud til kæmpe hele livet? Vil du gerne lære, hvad vi aldrig lærte i skolen – hvordan du tjener penge, træffer beslutninger og opnår de mål, du ønsker? 1 procent af befolkningen i verden tjener 96 procent af pengene i verden! Det er ikke et tilfælde, disse mennesker tænker anderledes! Vil du vide hvordan? Er du interesseret i at tage et spring i dine resultater og lære at nedbryde store tal til små opnåelige mål? Så er denne workshop noget for dig.

Foto: ABW

Dansk Produktions Univers afholder workshoppen Hvor langt er du villig til at gå for succes?” med Kasper Bering og Jeppe Søgaard fra Bering & Søgaard fredag den 26. januar. Workshoppen er for iværksættere, virksomheder og medarbejdere og afholdes i Rugekassen på Vejlevej 21 i Hedensted.

Bering & Søgaard rådgiver til dagligt ledere, selvstændige og iværksættere, hvordan de får omsat viden og færdigheder til konkrete handlinger og bedre resultater.

Så deltag i denne workshop og få den information, der vil bringe dig og din virksomhed til et andet niveau og få samtidig muligheden for at netværke med andre iværksættere og virksomheder.

Arrangementet starter klokken 8.30 med rundstykker og kaffe. Efter workshoppen, der varer halvanden time, er der mulighed for at lave en aftale med Kasper Bering og Jeppe Søgaard om 30 minutters individuel sparring, der efterfølgende foregår elektronisk.

Workshoppen sker som en del af nye Netværk Hedenstederne, som Dansk Produktions Univers afholder hver måned, hvor der udover netværkssamarbejde også vil være en oplægsholder.

Det er gratis at deltage i netværksmødet og workshoppen, og der er plads til 25 personer på workshoppen. Læs mere på www.danskproduktionsunivers.dk

 

Del på sociale medier