Gør din virksomhed modstandsdygtig

Gør din virksomhed mere robust og agil. Så er du bedre klædt på til at skaffe leverandøraftaler og kredit i fremtidens marked. Det er budskabet fra Modstandsdygtig, som er et samarbejde imellem flere aktører, der arbejder for at udvikle danske SMV’er og derigennem øge konkurrencedygtigheden. Du kan deltage i forløbet, hvis din virksomhed er en SMV. Du bliver tilbudt 1:1 sparring på at udvikle og løbende tilpasse din forretningsmodel, får opbygget din innovationskapacitet og bliver rustet til at proaktivt imødegå kommende internationale kriser.

Læs mere og tilmeld dig forløbet

Få gratis ledertræning – eller er det for godt til at være sandt?

Nej for vi taler om praktisk træning af lederkompetencer i den gode sags tjeneste – og vi giver alle værktøjerne, materialet, mentorkursus og løbende supervision. Er man engageret i frivilligt arbejde, viser et studie foretaget af Statens Institut for Folkesundhed, at man har dobbelt så stor chance for mentalt at have det bedre.

Du har mulighed for at deltage i mentorkursus, som gennemføres i Hedensted 31. marts 2022.

Har du spørgsmål så kontakt den lokale konsulent, Louise Schubert – louise@talentspejderne.org eller på telefon 7195 8070.

Beskrivelse af muligheden findes på

Opråb fra Ombudsmanden

Den grønne omstilling, klima- og miljøindsatser er gode og vigtige, men bruges disse udsagn markedsføringsmæssigt, skal de kunne dokumenteres for at markedsføringsloven overholdes. Det betyder ikke, at virksomhederne skal dokumentere deres positive indsats i markedsføringen, men ved et tjek skal udsagnene holde vand. Ellers risikerer man bødestraf. Markedsføringen skal være klar og letforståelig. Desuden må væsentlige oplysninger i forhold til budskabet ikke udelades.

Er du i tvivl om din virksomheds grønne markedsføring, så klik og se retningslinjerne

Ny virksomhed i Hedensted skaber arbejdspladser

Når Meelunie GPI A/S starter den første produktionslinje op i Hedensted, er forventningen, at der skal hyres ca. 25 medarbejdere. Senere startes der tre linjer mere op, hvilket betyder endnu flere ansættelser. Meelunie GPI A/S producerer forskellige proteiner og biprodukter til fødevareindustrien. Produktionen har afsæt i danske hestebønner, og her har virksomheden indgået aftale med Hornsyld Købmandsgaard om leverancerne. Overskudsenergien fra produktionen kommer til at gå til Løsning Fjernevarme.

Du kan læse mere om virksomheden og direktør, Lars Laursens planer her

Del på sociale medier