Tilskud til energieffektiviseringer

Som led i Danmarks mål om at reducere CO2 udledningen med 70% inden 2030, er det blevet muligt for private virksomheder, at søge om tilskud til energieffektiviseringer.

Tilskuddet dækker op til 50% af omkostningerne. På dette link: sparenergi.dk, kan du finde inspiration til hvor din virksomhed kan sætte ind for effektivt at sænke energiforbruget.

Du kan ligeledes se hvad der kan søges støtte til og hvem der kan ansøge.

Selve ansøgningen kan udfyldes på følgende link, hvor du skal logge ind med din virksomheds nem-id:

Udfyld ansøgningen her

Netværksmøde om bæredygtighed

KlimaX afholder netværksmøde den 1. september 2022 fra 14-16.

Bæredygtighed er det gennemgående tema, men konkret handler dette møde om vigtigheden af partnerskaber i den grønne omstilling. Udgangspunktet bliver således partnerskaberne i Compas med projektet ”Plant for the Sky” og de cases, som knytter sig hertil. Der vil være oplæg fra partnere i projektet, som fortæller om deres roller og efterfølgende bliver der serveret mad og drikke, ligesom vi håber I vil blive og netværke.

Der er tilmeldingsfrist den 22. august og tilmelding foregår ved at sende en mail til compas@hedensted.dk

Arrangementet foregår på Danmarksvej 2, 8722 Hedensted.

Mangel på faglærte?

Du kan nu være med til at vende den udvikling, som siger, at der i 2030 vil mangle ca. 90.000 faglærte i Danmark.

Projektet ”Internationale Faglærte” er sat i søen for at styrke tiltrækningen, modtagelsen og fastholdelsen af internationale faglærte til danske jobs indenfor industri & produktion, samt bygge og anlæg. Ved deltagelse i projektet eksponerer du din virksomhed overfor prescreenede kandidater, og styrker din virksomheds brand.

Kampagnen kører fra 19. september til 5. november 2022. Deltagelse er gratis, og tilmeldingsfristen er den 5. september 2022.

Hvis du vil deltage, eller høre mere, kan du kontakte Stine Bille fra Business Region Aarhus på mail: stibil@aarhus.dk eller telefon: 4186 4580.

Indhent tilskud på 100.000 kroner

Du har dem sikkert allerede. Måske ved du det ikke, eller måske har du ikke fået gjort noget for aktivt at anvende dem endnu. Data. Fra dine online besøgende.

Ved anvendelse af data, kan du øge konkurrenceevnen og væksten i din virksomhed. Og nu kan du søge op til 100.000 kroner i støtte til privat rådgivning for at påbegynde (eller optimere) din indsats på feltet.

SMV:Digital er tovholder på projektet, og der åbnes for ansøgninger den 12. september, og først til mølle princippet gælder. Indtil da kan du læse mere om dine muligheder her, således du er bedst muligt klædt på til at lave din ansøgning:

Læs mere og ansøg her

Grønnere energi i de små lokalsamfund

& Green Project hjælper lokalsamfund fra individuelle varmeløsninger over i kollektiv fjernvarmeforsyning. Virksomheden er med hele vejen, fra undersøgelser og ansøgninger til etablering og overgang til drift. Det er vigtigt for direktøren, Stig Caspersen, at få bredt kollektive og grønne løsninger ud til landsbyer, hvor det i udgangspunktet ikke er enkelt at implementere.

Hele processen fra ide til færdigt projekt tager imellem 24 og 36 måneder, hvor & Green Project er med hele vejen. Ambitionen er grønnere forsyning. Ikke kun i Danmark, men også internationalt hvor det kan lade sig gøre.

Læs mere om & Green Project her

Kontakt Hedensted Erhverv

Har du brug for uvildig og gratis vejledning fra den lokale erhvervsservice

Så nemt er det at kontakte os

Del på sociale medier