I en tid hvor corona fylder rigtig meget, har børn stadig brug for fællesskaber og gode oplevelser

Det har de mulighed for at få, når Hedensted Kommune i samarbejde med lokale foreninger og kulturaktører igen i år arrangerer Aktiv Efterårsferie.

Rul og Sjov, foto: Hedensted Kommune

Folderen lander i denne uge i børnenes skoletasker og kan samtidig ses på kommunens hjemmeside. I år er der f.eks. mulighed for at komme ud at skære skøre eller uhyggelige græskarlygter, komme på madskole, dyste i nerf battle eller bygge sin egen plantekasse af genbrugstræ.

Der er lagt stor vægt på, at alle aktiviteter overholder de gældende retningslinjer for corona, så man trygt kan sende sit barn afsted. Situationen følges tæt og skulle der ske forandringer, kan hold blive tilpasset eller aflyst.

”Vi synes det er vigtigt, at børnene i en tid hvor hverdagen ikke er som den plejer, kan komme ud og være en del af et fællesskab. Men samtidig skal det være trygt som forældre at sende sit barn afsted. Vi har derfor taget en række forholdsregler ift. de aktiviteter, der udbydes. F.eks. kan der ikke være så mange på hvert hold, mange aktiviteter afholdes udendørs og varer ikke så lang tid, og så er instruktørerne sat ind i de gældende retningslinjer omkring hygiejne”, siger Teresa Egballe, leder af Kultur & Fritid.

Tilmeldingen til Aktiv Efterårsferie åbner mandag den 28. september kl. 19.00, og foregår på www.hedensted.dk/aktivferie.

Del på sociale medier