GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA slår årskort og kulturårskort sammen og giver dig endnu flere fordele

Fra onsdag den 2. november 2022 bliver GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs årskort og kulturårskort lagt sammen til ét kort, som kaldes årskort. Det giver indehaverne endnu flere fordele. Her i nyhedsbrevet kan du læse om, hvad det giver dig af ekstra fordele som årskortholder, og du kan læse om, hvordan du skal forholde dig til det, alt efter hvilken type kort du har.

Med fusionen mellem parkens to typer årskort bliver fordelene ved de to kort også lagt sammen.

HVIS DU HAR ALMINDELIGT ÅRSKORT Har du digitalt eller fysisk årskort, skal du ikke foretage dig noget i forbindelse med fusionen. Du har fortsat alle de fordele og rabatordninger, der fulgte med, da du købte årskortet. Og så får du fra i dag tilført flere fordele, nemlig 50% rabat på entrébilletten til Den Gamle By, Vadehavscenter, Koldinghus, Egeskov* og Kunstmuseum Brandts. Som altid skal du blot vise dit GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA årskort ved ankomst til attraktionerne, og så fratrækkes rabatten.

HVIS DU HAR DIGITALT KULTURÅRSKORT Hvis du har et digitalt kulturårskort på din mobil, skal du ikke foretage dig noget. Dit kort bliver automatisk omdannet til et årskort. Det betyder, at du fra i dag har de fordele, der fulgte med, da du købte kortet. Og nu får du også 25% rabat på entrébilletter i Djurs Sommerland og LEGOLAND* samt gratis adgang for børn i Aquadome i Lalandia Billund i udvalgte perioder.

HVIS DU HAR FYSISK KULTURÅRSKORT Hvis du har et fysisk kulturårskort, har du flere muligheder:

1) Du kan få ombyttet dit fysiske kulturårskort til et digitalt årskort og gøre brug af alle fordelene. I så fald skal du sende en mail til aarskort@givskudzoo.dk, hvori du anfører navn og medlemsnummer på dit kulturårskort. Du vil herefter få tilsendt et link samt en vejledning til at gemme dit årskort digitalt på din mobil.

2) Du kan ombytte dit fysiske kulturårskort til et fysisk årskort med den nuværende gyldighedsdato, første gang du besøger GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA i 2023. Ønsker du at få tilsendt et ombyttet årskort med posten, koster dette DKK 48,- i porto med PostNord. I så fald skal du skrive til aarskort@givskudzoo.dk, at du ønsker at ombytte og få tilsendt kortet. Husk at anføre navn, adresse og medlemsnummer på dit nuværende kulturårskort.

3) Hvis du ikke ønsker at skifte dit kulturårskort, kan du beholde kortet, som det er, indtil det udløber, og så skal du ikke foretage dig noget. Dermed bibeholder du de fordele, der fulgte med, da du købte kortet, det vil sige 50% rabat på entré til Den Gamle By, Vadehavscenter, Koldinghus, Egeskov* og Kunstmuseum Brandts. Du kan således ikke benytte tilbuddene fra Djurs Sommerland, LEGOLAND* og Lalandia.

Læs om alle fordelene ved et GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA årskort her

*Særregel for Egeskov og LEGOLAND i deres eventperioder Det har aldrig været muligt at benytte kulturårskort og nu heller ikke årskort på Egeskov i forbindelse med særevents som julemarkedsweekenderne og i vinterferien. Det er heller ikke muligt at benytte årskort fra GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA til at opnå rabat i LEGOLAND ved parkens julearrangement.

Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev.

Del på sociale medier