Flere og flere stiller krav til bæredygtig og ansvarlig kantinedrift
“Jeg elsker historien om, at naturens ressourcer kommer tilbage til jorden”
Sådan siger Henrik Seierø, køkkenchef hos ISS og bestyrelsesmedlem i REFOOD mærket.
Henrik mener nemlig, at jo mere opmærksomhed, der kommer på genanvendelse og minimering af madspild, jo bedre!
Som køkkenchef oplever han, at flere og flere medarbejdere stiller krav til bæredygtig og ansvarlig kantinedrift. Det glæder ham, da medarbejderne selv begynder at sætte fokus på minimering af madspild og genanvendelse!
I Henriks kantine, Company House 1 og 2 i Vallensbæk Strand, benytter de sig af Daka ReFoods genanvendelsesordning.
“Genanvendelse gennem Daka ReFood giver mening, fordi det går til gødning til økologerne og til biogas. Og så er det målbart. Det betyder, at vi i køkkenet og vores gæster i kantinen kan se, hvor gode vi er til at spise op, fordi vi hver uge får statistik, der viser, hvor meget vi smider ud”, siger Henrik.