I to en halv time har seerne kunne siddet klistret til skærmen for at heppe på Mia i den store X-Factor finale.

Inden hun sang den første sang “Issues” af Julia Michaels, var en fin intro fra hendes optræden i lørdags på Café Cozy i Hedensted, og Thomas Blachman præsenterede hende som “en af de største nogensinde i X-Factors historie”.

Foto: ABW

Hendes anden sang “Send my love” af Adele var udvalgt af produceren Austin Dallas, som skal producere EP’en, som er vinderpræmien.

Første afdeling sluttede af med Gulddreng, der sang hans hit “Ked af det” sammen med en række udvalgte fravalgte deltagere, som havde gjort sig bemærket under auditions blandt andet Mias far Brian Kjær.

Anden afdeling og afgørelsens time indledtes med en kavalkade af højdepunkter fra de sidste ni år. Derefter lagde Ed Sheeran studie 5 ned, hvorefter den første finalist skulle sorteres fra.

Desværre blev det Mia, der ikke havde fået stemmer nok til at gå hele vejen. Men en rigtig flot tredjeplads blev det til, og en stor kærlighedserklæring fra Thomas Blachman, der spåede, at Mia ville være at finde på den danske scene de næste 30-40 år.

Mia havde svært ved at skjule sin skuffelse, mens hende og Thomas Blachman kunne nyde et tilbageblik på hendes forløb i X-Factor, og tårerne måtte da også falde. Og det er et super flot forløb, Mia kan se tilbage på. Ifølge hende selv har hun mødt en super masse fede mennesker og har fået en sød kæreste. Samtidig kan hun bryste sig af, at hendes vindersang “Sick” har slået selveste Ed Sheeran af første pladsen på Itunes, og så har hun fået sin egen flise foran Café Cozy i bedste Hollywood stil.

Vi ønsker Mia stort tillykke med den flotte tredje plads og ønsker hende masser af held i hendes videre færden ud i musikkens verden.

Del på sociale medier