Mariehønen – Stjernevejens Private Børnepasning
Jupitervej 65
8723 Løsning
81 75 00 19

Åbningstider
Mandag-torsdag kl. 7.00 – 16.30
Fredag kl. 7.00-16.00

Børnene er i centrum
Stordagplejen Mariehønen – Stjernevejens Private Børnepasning, har med sin adresse på Jupitervej, midt i Stjernevejskvarteret, en meget central beliggenhed for borgere i Hedensted og Løsning.

Mariehønen har plads til 10 børn i alderen seks måneder til tre år. Tina, Susanne og Britt passer børnene i fællesskab, og har alle mange års erfaring med at passe børn – i dagplejen samt institutionslivet. Grundet den gode normering kan de forskellige aldersgrupper tilgodeses i det daglige, og ved opdeling af børnene i forskellige alderssvarende aktiviteter.

Mariehønen vægter gruppeaktiviteter, hvor børnene sættes sammen i mindre grupper, for bedre at tilgodese det enkelte barn. Det giver børnene mulighed for at opdage andre lege/ venskaber, og skaber ro og balance.

Sin egen patrulje
Mariehønen lægger vægt på udeliv, og børnene er ude hver dag, hvor der enten leges i den hyggelige lukkede have eller på en af de nærliggende legepladser. Der tages hensyn til det enkelte barn, når der planlægges udendørs aktiviteter, og der tages højde for vejr og vind.
Det er dejligt at være stor, og i Mariehønen får børnene mulighed for at føle sig rigtig store, når de bliver blandt de fire ældste, og kommer med i Naturpatruljen.

Naturpatruljen bruger den nærliggende natur til at skabe et ligeværdigt fællesskab, hvor der er højt til himlen og mulighed for fordybelse.
Kroppen bliver udfordret, sanserne skærpet og dyr og planter undersøgt på nært hold. En anderledes måde at være sammen på, som børnene elsker.

Sang, musik og temadage
Sang fylder meget i hverdagen, og ved den daglige samling bliver der sunget. Ind imellem bliver der også spillet musik på instrumenter og danset til. Én gang i måneden får dagplejen besøg af en musikpædagog.

Når der er temauge arbejdes der ud fra et pædagogisk tema, som tilgodeser børnegruppen nu og her. Ofte har temaet grund i motorik og sanser, men kan også være andre spændende emner.

Du kan følge vores sølvpartner Mariehønen på Facebook eller læse mere på deres hjemmeside

Del på sociale medier