Sundhedsbus på farten i vinterferien
I fire af kommunens byer kan borgerne få gode råd om fysisk og mental sundhed og Sundhedshusets mange tilbud
Nu hvor alle Covid-19-restriktioner er fjernet, og sundhedsmyndighederne har erklæret epidemien under kontrol, sætter Hedensted Kommune i vinterferien (uge 7) fokus på borgernes sundhed i almindelighed og Sundhedshusets tilbud i særdeleshed.
Derfor sender kommunen fire dage i vinterferien en sundhedsbus på farten med stop i Tørring, Hedensted, Juelsminde og Hornsyld. Med bussen følger sundhedskonsulenter med forskellige baggrunde og kompetencer, som man kan møde op og få en uformel snak med.
”Sundhed er nemlig meget mere end broccoli og løbeture. Det handler i lige så høj grad om, hvordan vi trives socialt og mentalt. Sundhed er, når vi mærker og føler, at vi magter livet, og når vi kan udleve livet sammen med vores nærmeste. Sundhedshusets tilbud er bredspektrede. Vi kan tilbyde alt fra niche-orienterede genoptræningsplaner til samtaler om sundhed, der ikke nødvendigvis behøver omhandle noget specifikt”, siger Niels Guldbæk Jensen, sundhedskonsulent i Hedensted Kommune.
Over en kop kaffe og lidt lækkerier kan borgerne høre om alle de spændende sundhedstilbud, man som borger i kommunen kan benytte sig af.
Sundhedsbussens køreplan ser således ud:
Mandag 14. februar: Tørring Torv, Tirsdag 15. februar: Hedensted Torv, Onsdag 16. februar: Juelsminde (v/Super Brugsen), Torsdag 17. februar: Hornsyld (v/Spar).
Alle dage kl. 12.-15.

For mere information:
Niels Guldbæk Jensen, sundhedskonsulent Hedensted Kommune, tlf.: 2031 1339