Når man sidder i caféen oven på hal A i Hedensted Centret, kan det være svært at forestille sig et 10 etagers højt hotel, der allerede nu kaldes sportellet, samt flere erhvervsbygninger i forlængelse af hinanden ved siden af centret.

Dette er ikke desto mindre visionen for de fire mænd, der har indkaldt til pressemødet torsdag eftermiddag.

Centerleder Peter Nielsen, Bestyrelsesformand Michael Kristensen, Bo Bonde og Birger Hansen fra arbejdsgruppen fortæller om de store planer, der i arbejdsregi har fået navnet ”Hedensted Parken”. Planerne henvender sig til erhvervslivet samt foreningslivet men også til familierne og udspringer bl.a. af manglen på overnatningsmuligheder.

Hedensted Parken skulle gerne blive det nye samlingssted med sine fem bygninger. I hovedbygningen vil der forneden være reception, hvor der både bookes værelser samt fitness, og medarbejderne i Hedensted Centret skal have kontor fremfor det nuværende på første salen over hal B. Der skal også være en restaurant, som vil servicere gæster på sportellet, men det vil også være muligt at komme ud og nyde aftensmaden.

Det er Bo Bonde, der vil stå i spidsen for den nye restaurant, idet han planlægger at flytte hans nuværende restaurant ”Spisegården”.

Ovenpå skal der i op til 10 etager være værelser, hvoraf de sidste to etager bliver små lejligheder forbeholdt erhvervslivet. De fire tilstødende bygninger bliver forbundet med glaspartier samt grønne områder og bliver forbeholdt erhvervslivet med kontorpladser og mulighed for kontorfællesskaber.

Inden det første spadestik kan tages til Hedensted Parken, er der lige nogle lokalplaner, der skal godkendes, og nogle flere investorer der skal findes.

De foreløbige tegninger af Hedensted Parken. Pressefoto.