Sunset Boulevard Hedensted
Kildeparken 10
8722 Hedensted
Tlf: 75800872
www.sunset-boulevard.dk

Åbningstider:
Mandag – søndag: 9-24

 

 

Sunset Boulevard Hedensted slog dørene op i 2009, og den 1. august 2016 overtog Jan Ladegaard Jørgensen ejerskabet af restauranten. I april 2017 gennemgik restauranten en gennemgribende renovering, så den udseendemæssigt ligner en café. Bag disken blev alle maskiner skiftet ud, så restauranten kunne følge med efterspørgslen, og der nu blandt andet hurtigere kunne laves pommes frittes.
Restauranten har en god beliggenhed tæt ved motorvejen, og det synlige reklameskilt rager godt op i landskabet, så der er mulighed for at få drejet fra ved afkørslen, hvis sulten har meldt sig.

Spring køen over
Hos Sunset Boulevard Hedensted følges nye madtrends, og menukortet bliver opdateret flere gange årligt, for hele tiden at kunne tilbyde gæsterne et spændende udvalg af blandt andet burgere, sandwich og salater. Der gøres ekstra meget ud af at finde de helt rette råvarer – både i ind- og udland – og sammensætte unikke smagskombinationer, der pirrer smagsløgene og smager fantastisk. Børnene er der også tænkt på, så de kan vælge mellem flere børnemenuer i en fin pose, hvori der også ligger et stykke legetøj.
Du har mulighed for at springe køen over og bestille online, så din mad er færdig, når du kommer derud. Du kan bestille online her.

Ladeplads for elbiler
Som noget nyt blev det i juli 2017 muligt at lade sin elbil hos vores sølvpartner Sunset Boulevard Hedensted, hvis den er af mærket Tesla. På sigt er der mulighed for at der kan komme flere mærker til. En udendørs legeplads er også på tegnebrættet.
Sunset Boulevard Hedensted har stærke, danske værdier og arbejder hver dag på at give gæsterne en unik oplevelse af både mad og service.

 

Del på sociale medier