Café Cozy
Østerbrogade 17
8722 Hedensted
Tlf: 75890096
www.cafecozy.dk

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 11-22
Fredag – lørdag: 11-23
Søndag: 11-21

En café for alle
Café Cozy så dagens lys i marts 2007 og har en dejlig beliggenhed lige midt i Hedensted Centrum med gode parkeringsmuligheder lige ude foran og overfor. Caféen har plads til 70 gæster, og i den tilstødende gårdhave kan maden nydes, når vejret er godt.

Caféen er hurtigt blevet samlings- og stamsted for byens borgere samt foreninger eller forretningsfolk, der holder møder med dens hyggelige atmosfære. Med flere fjernsynsskærme opstillet i caféen er der også mulighed for socialt samvær ved sportslige begivenheder. Caféen henvender sig til alle fra børn til pensionister.

Musik og god mad
Der serveres traditionel café mad hos Café Cozy til favorable priser. Hver dag leveres der friske varer, og kødprodukterne er fedtfattige. Der findes ingen friture mad hos Café Cozy, så alle varme retter laves i ovn eller på gastronomi. På udvalgte dage serveres der også traditionel dansk mad som stegt flæsk, dansk bøf samt wienersnitzel og nogle gange inklusiv dessert.

Maden kan spises i caféen eller tages med hjem. Café Cozy er også til tider vært for egne arrangementer altid kombineret med god musik og mad. Blandt andet kommer Ole Gas og spiller 3. juledag, der holdes fødselsdag og sommerfest. Caféen afholder også små arrangementer for de mindste i forbindelse med de forskellige højtider.

Til festlige lejligheder
Skal du holde fest, så er der også mulighed for dette på Café Cozy. Ved større arrangementer kan caféen helt lukkes for andre gæster. Personalet sørger for bordopdækning, servering og maden. Hvis der ønskes en menu, der ikke står på menukortet, så kan caféens køkkenpersonale lave det, så festen bliver uforglemmelig.

Maden kan serveres til hver enkelt gæst, men kan også serveres som buffet. Man er altid velkommen til at kontakte de to indehavere, Rasmus Skytte Rehnquist og Michael Sindberg for et uforpligtende tilbud på en fest.

Du kan læse mere om Café Cozy på deres Facebookside og hjemmeside.