Der er langt fra den servicestation i Hedensted, som Henriette og Heine B. Sørensen voksede op på, til Afrika og Maldiverne. Men forældrenes livsværk inspirerede de to søskende til at skabe deres eget. I 18 år har de drevet Blixen Tours og sendt gæster til nogle af verdens mest eksotiske destinationer i Afrika og Det Indiske Ocean.
Der skal mere end en finanskrise og en corona-pandemi til at slå en sund virksomhed ud af kurs. Blixen Tours i Hedensted, der er grundlagt og drevet af Henriette og Heine B. Sørensen, har oplevet begge dele. Og de er her endnu.
Service kender ingen lukketid
Blixen Tours er, som navnet antyder, grundlagt på særligt Henriette Sørensen fascination og kærlighed til det afrikanske kontinent. I de senere år har selskabet i stadigt stigende grad også arrangeret luksusrejser til destinationer i Det Indiske Ocean, bl.a. Maldiverne.
”Vores forældre byggede og drev den servicestation, vi voksede op på som børn. Der lærte vi to ting, som har været med til at sætte retningen for det, der er blevet vores livsværk. At god service ikke kender nogen lukketid, og at det er nødvendigt en gang i mellem at trække stikket helt og rejse væk for at lade op, når man arbejder hårdt til daglig. Vores forældre gjorde begge dele,” fortæller Heine B. Sørensen.
Grundlagt på forældrenes filosofi
Hans søster grundlagde Blixen Tours i 2003 og få år senere blev også Heine B. Sørensen en del af selskabet, der i dag har 13 medarbejdere. Dermed har de gjort deres egen passion for at rejse, helst så langt væk og så eksotisk som muligt, til deres levevej.
”Det er jo vores forældres filosofi om igen. At hvis man skal kunne arbejde hårdt, så skal man også kunne holde helt fri for at få ny energi. Og med den type individuelle rejser, vi arrangerer, er det også et spørgsmål om, altid at være tilgængelige, når kunderne har brug for det,” forklarer Heine B. Sørensen.
Danskerne er klar til at rejse igen
Det seneste år med lukkede grænser, rejserestriktioner og groundede fly har i sagens natur været hård kost for en virksomhed, der lever af at sende folk ud i verden. De to søskende har dog aldrig overvejet at give op. I stedet har de brugt tiden til at udvikle selskabet. Det har blandt andet resulteret i de første direkte flyrejser nogensinde fra Danmark til Maldiverne, som får premiere allerede i efterårsferien.
”Det har selvfølgelig været en frustrerende tid at drive et rejseselskab i, for der har absolut ikke været ret meget at drive. Men så må man jo udvikle i stedet for,” konstaterer Heine B. Sørensen.
Hos Blixen Tours er alle medarbejdere tilbage på kontoret, og de mærker tydeligt, at der er et stort, opsparet behov for igen at kunne rejse ud i verden.
“Vi kan konstatere, at danskerne virkelig hungrer efter igen at kunne rejse afsted til sol, varme og gode oplevelser. Samtidig oplever vi, at mange gerne vil have en virkelig ekstraordinær oplevelse, når de igen får mulighed for at komme ud i verden,” siger Heine B. Sørensen.
For yderligere oplysninger kontakt Henriette Sørensen på telefon 7674 0070

Her er link til Blixen Tours.

 

Del på sociale medier