Lokale virksomheder kan på et fyraftensmøde 10. marts få aktuel viden om tilskud og lån til at realisere grøn omstilling og bæredygtig vækst.

Mange virksomheder i Hedensted Kommune har i disse år fokus på, hvordan de kan styrke deres konkurrenceevne ved at investere i grøn omstilling og bæredygtig udvikling. Det samme gælder en lang række både nationale og internationale udbydere af tilskudsmidler, der udvikler støtteprogrammer, som kan medfinansiere virksomhedernes aktiviteter.

Derfor bringer Hedensted Erhverv nu de to parter sammen. 12 forskellige fonde og udbydere af penge til lån vil være til stede ved et fyraftensmøde 10. marts på Spettrupvej 7B i Hedensted. Efter en præsentationsrunde, hvor fonde og udbydere kort fortæller om deres investeringspolitik, får virksomhederne mulighed for at få en individuel snak med en eller flere af udbyderne.

I fyraftensmødet deltager også Carsten Lind Pedersen, CEO ENORM BioFactory, der vil fortælle om sine egne erfaringer med at søge støtte til bæredygtig udvikling.

”Formålet med mødet er at motivere de lokale virksomheder til at enten tage hul på eller komme videre med at udvikle grønne forretningsmodeller. En ny årsrapport fra Erhvervshus Midtjylland viser, at virksomhederne i kommunen generelt er dygtige til at sikre sig bevillinger fra erhvervshuset. Så det handler om at få realiseret det store potentiale. Vi håber med fyraftensmødet at kunne anspore andre og flere til at søge midler,” siger Johannes Grane Larsen, erhvervskonsulent hos Hedensted Erhverv.

Han er overbevist om, at virksomhederne grønne profil både styrker deres konkurrencekraft og skubber på deres mulighed for at tiltrække kvalificeret arbejdskraft.
”Der er således flere grunde til, at vi siger, at bæredygtig adfærd er vinderadfærd,” tilføjer Johannes Grane Larsen.

44 virksomheder har allerede tilmeldt sig fyraftensmødet.

For mere information:
Johannes Grane Larsen, erhvervskonsulent Hedensted Erhverv, tlf.: 2466 7142

Del på sociale medier