Palsgaard Sommerspil åbner for ekstra forestilling søndag aften
En aflyst forestilling fredag aften betyder, at Palsgaard Sommerspil åbner for en ekstra forestilling søndag aften. Billetsalget åbner lørdag klokken 16.
Der kommer en ekstra forestilling på ‘Troldmanden fra Oz’ på Palsgaard Sommerspil søndag klokken 20. Det betyder, at der er dobbelt forestilling søndag 8. august, både klokken 15 og igen kl. 20.
Billetsalget til den nye forestilling søndag aften åbner lørdag klokken 16.00 gennem Billetlugen. Billetter kan også købes i døren ved billetsalget.
Den nye forestilling er oprettet, fordi forestillingen fredag aften blev aflyst på grund af udsigten til skybrud og tordenvejr.
– Efter at have været i kontakt med DMI holdt vi møde i krisestaben, hvor vi drøftede, om vi skulle spille. Vi blev enige om, at vi ikke kunne garantere for hverken publikums eller foreningsmedlemmernes sikkerhed ved at fortsætte med at afvikle forestillingen, siger formand Thrine Nørgaard.
Kort inden forestillingen skulle være startet, meldte Thrine Nørgaard ud til de knap 1.000 publikummer, der var mødt op, at forestillingen desværre var aflyst på grund af vejrudsigten.
Allerede her kunne formanden melde ud, at billetter til fredagens forestilling frit kunne byttes til en af forestillingerne søndag – en mulighed, som de fleste af de knap 1.000 publikummer benyttede sig af.
– Vi er som friluftsspil meget afhængige af vejret. Det er både vores fordel og vores ulempe, at vi spiller udendørs. Men når der er udsigt til farligt vejr, er det også vores ansvar at trække stikket, hvis vejret kan udgøre en sikkerhedsrisiko, siger Thrine Nørgaard.
Kontaktoplysninger:
Thrine Nørgaard, formand (20 32 76 92)
Astrid Sommerlund, presseansvarlig (22 14 64 41)
Jens Frausing, instruktør (23 71 63 16)
Fakta om Palsgaard Sommerspil:
Palsgaard Sommerspil er en teaterforening hjemmehørende i Palsgaard Slotspark ved Juelsminde. Foreningen, der tæller 250 frivillige og en håndfuld professionelle, har eksisteret siden 1972 og har gennem årene opført operetter og musicals som The Sound of Music, Atlantis, Les Misérables, Grease, Midt om Natten og Chess. Forestillingerne tiltrækker publikum fra alle egne af landet og sommetider fra udlandet med op til 10.000 tilskuere pr. sæson.