Hedensted Centret
Gesagervej 68-70
8722 Hedensted
75 89 18 99

Et aktivt hus
Hedensted Centret har en god beliggenhed midt mellem Horsens og Vejle samt tæt ved motorvej E45. Centret består af tre haller, en svømmehal, et fitnesscenter og en café, der har åbent i forbindelse med arrangementer. Centret er ideelt til arrangementer og bliver flittigt brugt af foreningslivet i byen.

Også erhvervslivet benytter mødelokalerne, der kan lejes ud til alle formål. Der er tre mødelokaler i forskellige størrelser, og alle har de tilgang til internettet, whiteboards og projekter. Du kan se åbningstider for svømmehallen og fitnesscentret nederst på siden. Hvis du vil høre mere om leje af mødelokaler eller haller til et arrangement, så kontakt centerleder Peter Nielsen på pni@svom.dk

Et sundhedshus for alle
Man behøver ikke være medlem af fitnesscentret eller fast gænger i svømmehallen for at kunne benytte sig af massøren eller fysioterapeuterne, der også har til huse i Hedensted Centret. Sundhedshuset har også kostvejleder og personlige trænere tilknyttet, og flere gange om året bliver der lavet god tilbud om vægttab, hvor disse bliver kombineret.

Hvis du er medlem af fitnesscentret eller ønsker at blive det, så findes der også gode abonnementer, hvor du kan få hjælp til skader eller vægttab. Blandt andet er der Medical Fitness-abonnementet, hvor du får tilskud fra Sygesikringen Danmark – hvis du er medlem, til både fysioterapeut og træning. Abonnementet omfatter et møde én gang månedligt med fysioterapeuten, hvor du får hjælp til din skade eller andre problemer samt lagt et træningsprogram, der passer til dig, og så får du tilskud til din træning dog maksimum 12 gange på en måned fra Sygesikringen Danmark. Hvis du vil høre mere om Medical Fitness-abonnementet kan du kontakte fysioterapeut Jette Schousboe på hcfys@svom.dk.

Noget for enhver smag
Om du er tyk eller tynd, så er du velkommen i fitnesscentret. Her kigges der ikke efter figur eller mærketøj. Alle er en del af fællesskabet. Centret har med sine mange hold noget for enhver smag. Der er blandt andet spinning, bodypump, hiit, yoga og crossfit. De mange hold udbydes fra tidlig morgen til sen aften alle ugens dage.

Fitnesscentret er indrettet med et stort motionsrum på førstesalen, hvor der er mulighed for at benytte en elevator, hvis det kniber med at komme op ad trappen. I stueplan ligger receptionen, som er bemandet på bestemte tidspunkter, omklædningsrum, spinningslokale samt et holdlokale. Lige over for fitnesscentret er bygget en ekstern boks, hvor der dyrkes crossfit. Atmosfæren er varm, og stemningen frisk.
Også erhvervslivet kan benytte sig af fitnesscentret, idet der kan laves firmaaftaler, så medarbejderne kan få et lille frynsegode og samtidig bevare deres gode sundhed. Hvis du vil høre mere om erhvervsaftalerne, så kontakt Jimmi Vinther på motion@svom.dk

Du kan læse mere om Hedensted Centret på deres Facebookside og hjemmeside.