Borgmesteren inviterer til nytårskur

Årets nytårskur løber af stablen den 5. januar 2022. Denne udgave af nytårskuren afholdes i Hedensted Centret i Hal A. Arrangementet starter klokken 15.30 og slutter klokken 18.00. Der er tilmeldingsfrist den 20. december klokken 18.00. Borgmesteren byder velkommen og derefter vil dagens program rumme et par indlæg, bl.a. årets gæstetaler, Torben Sjøberg Pedersen, fra Nordic Rentals A/S. På dagen uddeles årets Bæredygtighedspris 2021, og ikke mindst årets Erhvervspris 2021. Som vanligt vil der midtvejs være et let traktement og tid til netværk. Afslutningsvis samles der op på Hedensted Kommunes Erhvervspolitik.

Logo Hedensted Erhverv

Bæredygtighed i et internationalt perspektiv

Erhvervshus Midtjylland inviterer nu dig med til en spændende og anderledes konference med fokus på bæredygtighed. Claus Meyer vil fortælle om ny bæredygtigheds- og klimastrategi for MEYERS, Steffen Max Høgh fortæller om hvordan bæredygtighed kan give et økonomisk boost, Christine Feldthaus stiller skarpt på de danske forbrugere i forhold til bæredygtighed og Mads Steffensen vil styre A-holdet med ovenstående deltagere i panelet til at drøfte de deltagende virksomheders dilemmaer. Konferencen foregår fra 12.30 – 18.00 den 29. november på Hotel Scandic på Udgårdsvej 2 i Silkeborg. Det er gratis at deltage og tilmeldingsfristen er den 22. november. Dog vil der være et gebyr på 800,- kroner ved udeblivelse.

Du kan melde dig til her

Den grundlæggende lederuddannelse

Så åbnes der for tilmelding til den grundlæggende lederuddannelse. Uddannelsen er for nye ledere eller ledere med erfaring, som har brug for at få flere ledelsesværktøjer. Du får styrket faglige og personlige kompetencer indenfor ledelse, og lærer at motivere dine medarbejdere og derigennem øge din virksomheds produktivitet. Undervisningen veksler imellem oplæg, drøftelser og praktiske øvelser, men tager altid udgangspunkt i deltagernes egne erfaringer. Den grundlæggende lederuddannelse består af fem moduler, som hver især fokuserer på forskellige dele af lederopgaven. Og mellem hvert modul, skal du løse en praktisk opgave, som tager udgangspunkt i din arbejdsplads. Uddannelsen udbydes i et samarbejde mellem Learnmark Efteruddannelse og Hedensted Erhverv. Undervisningen vil foregå på Spettrupvej 7B, 8722 Hedensted. Har du spørgsmål kan du kontakte Chefkonsulent, Maria Birk Barnung, på mailen: barn@learnmark.dk

Du kan tilmelde dig her

Det gode generationsskifte

For at en virksomheds generationsskifte kommer til at forløbe gnidningsfrit, bringer vi her en række gode råd. Først og fremmest er der en tommelfingerregel, som siger at der skal være penge til virksomhedens nye ejer, til virksomheden og til den tidligere ejer. Desuden er det en god ide, at starte i god tid, at involvere familien og at afstemme forventningerne hos alle parter. Dernæst kan man geare op til generationsskiftet. Det er vigtigt at prioritere de bløde faktorer før de hårde, samt at få professionel rådgivning udefra. Så skal der lægges en plan for virksomheden, og en plan for det tredje liv for den afgående ejer. Til sidst sætter man en dato for generationsskiftet og afleverer en sund virksomhed. Hvis din virksomhed står overfor et generationsskifte nu eller i den nærmeste fremtid, kan du tage fat i Claus Bayer Jørgensen fra Hedensted Erhverv på claus.bayer@hedensted.dk

Rådgivning i sikkerhed og certificeringer

JSU Engineering er netop fyldt et år. Virksomheden ejes og drives af Jørgen Sandvad Ulriksen, og leverer løsninger og certificeringer indenfor sikkerhed. Jørgen har valgt en kontorplads i iværksætterfællesskabet Rugekassen. Det føler han er en god investering i forhold til netværk, opgaver, kolleger, samt det at have fingeren på pulsen i forhold til udviklingen og lokale opgaver.

Læs mere om JSU Engineering

Kontakt Hedensted Erhverv

Har du brug for uvildig og gratis vejledning fra den lokale erhvervsservice

 

Del på sociale medier