Din Indre Ro har brugt sommeren flittigt og kan nu præsentere dig for en ny hjemmeside og en helt ny massage på menuen.

Den nye massage hedder “Pindasweda”, og du vil i denne kropsmassage opnå dyb afslapning, og modtage en massage med små bylte med urter og krystaller. Det er en massage, der indeholder aromaterapi, akkupressur, varmeterapi og energiterapi og virker derfor smertelindrende, løsner muskler samt reducerer spændinger. Som i alle massagerne hos Din Indre Ro, bliver dine kredsløb aktiveret og nervesystemets evne til at bekæmpe stresshormoner forbedres.

Dette er en massage for dig, der ønsker en dyb psykofysisk massage. Prisen for 50 min er 375,- kroner, 80 min for 625,- kroner og 120 min for 995,- kroner.

I oktobermåned kan du få 50 min for 350,- kroner eller 80 min for 550,- kroner.

Del på sociale medier