Rugekassen.dk
Vejlevej 21
8722 Hedensted
70 20 87 22

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 9.00 – 17.00

Innovativt kontorfællesskab
Rugekassen er et fælles kontorfællesskab skabt af iværksættere med idé og støtte fra Hedensted Kommune og LAG-puljen. Rugekassen er for iværksættere, som gerne vil udvikle en god og spændende forretning – og som derfor har brug for muligheder, der ikke kan skabes derhjemme. Det er et professionelt sted at gå på arbejde og møde kunder, spændende inspiration, netværk og kontakter til forretningsudvikling – og bare at sidde et lækkert sted, hvor hjælpen er tæt på.

Nogle sidder i Rugekassen hver dag, mens andre sidder her enkelte dage. Der er plads til alle uanset profession. For en studerende, der vil starte virksomhed op samtidig med studiet, er Rugekassen også et godt alternativ. Fællesskabet er nøgleordet, og der hersker en god tone og gensidig respekt iværksætterne imellem, og mange bruger nu hinanden arbejdsmæssigt. Prisen er kun 995,- kroner pr. måned, og det er inklusiv print, internet og kaffe.

Er du allerede i gang med at udvikle en forretning, skal du til at starte op – eller mangler du et sted at skrive din hovedopgave, så er Rugekassen et rigtig godt sted for dig at være.

Sparring og vejledning
Rugekassen drives af Dansk Produktions Univers, og deres specialister er også løbende tilgængelige for os til gratis sparring omkring de mange og forskellige ting, der skal til for, at vi kan lave en god forretning. Dansk Produktions Univers holder til i den anden end af det store lokale, og flere af Rugekassens medlemmer har allerede benyttet sig af det med stor succes. Der kan naturligvis også søges sparring og råd hos de andre iværksættere.

Månedligt bliver der afholdt et netværksmøde, hvor der ofte også vil være en indlægsholder. Ved dette netværksmøde kan alle iværksætte i Rugekassen deltage gratis, men der er også gratis adgang for andre interesserede uden for huset.

Brug og leje af mødelokaler
Du har mulighed for at booke dig ind i de tre mødelokaler. De er alle udstyret med white board tavle, storskærm, strøm til flere computere. Hvis du booker et mødelokale i løbet af dagtimerne, er mødelokalet gratis, men hvis du skal bruge det uden for arbejdstid, så kan du leje det for en ganske billig pris inklusiv kaffe.

Selve Rugekassen kan også lejes, hvis du har brug for at afholde et arrangement. De fleste borde er på hjul, så de kan sættes sammen i små grupper eller lange borde, og der er en storskærm, der kan bruges af en oplægsholder.

Vi vil gerne have dig med! Så kontakt kommunikationschef for vores sølvpartner Dansk Produktions Univers, Preben Kæseler på 20376657, hvis du vil høre mere om Rugekassen. Du kan også følge Facebooksiden eller læse mere på hjemmesiden

Del på sociale medier