Rugekassen
Spettrupvej 7B
8722 Hedensted
4084 0426

Rugekassen er et iværksættermiljø for iværksættere og små virksomheder. Huset ligger på Spettrupvej 7B og er en del af Nord Innovation House, sammen med blandt andre DANIA Erhvervsakademi.

Formålet med Rugekassen er at udvikle iværksættervirksomheder i Hedensted Kommune., samt at skabe en synergieffekt lejerne imellem. Hvis du vælger at blive en del af Rugekassen medfølger der bord, stol, internet, kolleger, sparring, kaffe, mødelokaler, printer og et udviklende og professionelt miljø.  Du skal bare have din computer med, og så er du kørende.

Adgang og mødelokaler

Når du bliver beboer i Rugekassen får du, når du underskriver lejekontrakten, udleveret en nøglebrik til huset, så du selv kan låse dig ind. Hvis du sidder i et lukket kontor, som kræver nøgle, får du selvfølgelig også en nøgle udleveret.

Mødelokalerne kan bookes, men kun igennem Hedensted Erhverv. Kontakt en af medarbejderne på kontoret hvis du har behov for at booke et mødelokale.

Wifi og printer

Som lejer i Rugekassen er der frit internet og brug af printer, som også fungerer som kopimaskine og scanner. Printeren er til fri afbenyttelse – dog ikke til privat brug eller til marketingkampagner.

Forsikring, opbevaring og pakkepost

Vær opmærksom på, at du selv skal sørge for, at dine værdier er forsikrede mod f.eks. tyveri, samt at de betingelser, der kræves af forsikringsselskabet, er opfyldt.

Du kan benytte Rugekassens skabe til opbevaring eller til modtagelse af pakkepost, i tilfælde af at du ikke er til stede i Rugekassen når posten bliver leveret.

Kaffe

Der er gratis kaffe til alle Rugekassens beboere. Kaffemaskinen står ved indgangen til Rugekassens arealer. Vi brygger løbende kaffe, og er kanderne ved at være tomme, er du medansvarlig for at få brygget en ny, så vi ikke løber tør.

Kontakt

Carsten Steffensen, Erhvervschef i Hedensted Erhverv, er den primære kontakt i Rugekassen. Desuden har Hedensted Erhverv et kontor i Rugekassen, hvor du altid er velkommen til at stille de spørgsmål, som du måtte have.

Carsten Steffensen

Mobil: 4084 0426

Mail: carsten.steffensen@hedensted.dkHed

Adresse

Rugekassen er en del af NORD Innovation House og ligger på:

Spettrupvej 7B,

8722 Hedensted

Sølvpartner

Del på sociale medier