Erhvervsklima Hedensted Kommune 2022

I sidste uge udkom Dansk Industri med deres årlige undersøgelse af erhvervsklimaet i landets kommuner.

Vi er stolte af at annoncere, at vi for 12. år i træk er med i top fem med en flot 4. plads. Faktisk indtager vi førstepladsen, når det gælder kategorien ”skatter, gebyrer og erhvervsarealer”. Og så har vi to flotte andenpladser i kategorierne ”arbejdskraft” og ”digitale rammer”.

I undersøgelsen kan vi se, at I ude i virksomhederne fortsat prioriterer tilgængeligheden af arbejdskraft, som det vigtigste punkt i forhold til at sikre virksomhedernes vækst fremover. Det arbejder vi naturligvis på med tiltrækning af nye borgere til kommunen. Også ”infrastruktur og transport” ses som et særdeles vigtigt element ude i virksomhederne. Her kan vi glæde os over, at udvidelsen af E45 er godkendt og sat i gang.

Du kan læse hele undersøgelsen fra DI her:

Læs DI’s måling her

Vi fejrer iværksætteriet

Tirsdag den 20. september fra 15.00 – 17.00 fejrer vi i Hedensted Erhverv alle jer, som har modet, dygtigheden og viljen til at drive en iværksættervirksomhed her i kommunen.

Borgmester, Ole Vind, kårer årets iværksætter 2022 og vi sørger for noget lækkert til ganen i både fast og flydende form, og rammerne er perfekte til netværk.

Vinderen er fundet. Vi har blot brug for din deltagelse i fejringen. Deltagelse er selvfølgelig gratis, men kræver tilmelding. Det kan du gøre ved at klikke på knappen herunder.

Vel mødt til en festlig og hyggelig stund med kommunens øvrige iværksættere!

Tilmeld dig her

Styrk din ledelse – styrk dit team

Hedensted Erhverv og Learnmark Horsens tilbyder i samarbejde en ny runde af ”Den grundlæggende lederuddannelse”. Du kan læse mere om selve kurset, og hvad to tidligere deltagere fra virksomheder i kommunen synes om det herunder. Uden at røbe for meget, kan vi afsløre, at begge er meget begejstrede for uddannelsen og især den praktiske tilgang. Ligeledes finder du formalia, som datoer for infomøder, link til tilmelding, samt adressen det foregår på lige her:

Læs mere her

Morgenmøde – Branding af SMV

Godt nyt til alle SMV’er som gerne vil styrke deres brand og derigennem deres markedsføring!

Den 7. oktober 2022 fra 08.30 – 10.30 har Hedensted Erhverv æren af at afholde et morgenmøde for SMV’er med brandingeksperten Camilla Rixen. Kom med og få et indblik i hvordan klar brandkommunikation på alle niveauer, kan hjælpe din virksomhed, og lette din indsats på markedsføring og i sidste ende på salg. Hvis din interesse bliver tilstrækkeligt skærpet, får du efterfølgende mulighed for at melde dig til en workshop med Camilla i ugerne efter. Så giv dig selv den mulighed, og kom og vær med! Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding senest den 6. oktober klokken 12.00.

Du kan tilmelde dig her:

Tilmeld dig morgenmødet her

Stor virksomhed åbner afdeling i Hedensted

Jacob Thorhauge er direktør i Centrum Pæle A/S, som har åbnet en produktionsafdeling i Hedensted. For ham er det vigtigt, at virksomheden konstant stræber efter at forbedre sig, således at rejsen hen i mod at blive bedre aldrig slutter.

Virksomheden startede som en murermestervirksomhed, og blev en fabrik med intensiveret produktion i 1965. Senere hen er Centrum Pæle A/S blevet opkøbt af Per Aarsleff. Direktøren fremhæver medarbejdernes engagement og stræben efter at levere de ypperste produkter, som en af virksomhedens absolutte styrker.

Du kan læse hele virksomhedsportrættet her:

Læs mere her

Del på sociale medier