Hvis du har en virksomhed med et tilhørende lager, er det ikke ligegyldigt, hvordan du vælger at indrette dit lager. Tværtimod er det meget vigtigt, at du tænker over, hvordan du indretter det. Et godt indrettet lager er nemlig også et effektivt lager.

Vælg et passende reolsystem

På et lager handler det altid om at finde på nogle smarte løsninger, der gør alle processer nemmere og mere effektive. Det er også derfor, at det generelt er en god idé at have fokus på indretning af dit lager, fordi dit lagers indretning har betydning for, hvor godt et flow der er på dit lager til daglig.

Det handler desuden om at skabe så meget overblik og system som overhovedet muligt. Det gør det nemlig meget nemmere at finde alting.

Det kræver, at du finder et passende reolsystem, der passer til dine varer og produkter. Der findes mange forskellige reolsystemer, så det er værd at undersøge forskellige alternativer, før du vælger.

Gør dit arbejde nemmere med en rullevogn

Udover at vælge nogle passende reolsystemer og tænke over indretning og placering af alting, så er det en stor hjælp at købe nogle rullevogne også. En rullevogn er rigtig brugbar, når du står på et lager og pakker varer. Hvis du har en rullevogn, behøver du nemlig ikke at gå og bære alting selv eller at gå frem og tilbage mange gange for at finde nogle bestemte varer til en ordre. I stedet har du hele tiden et bord med dig.

Find en god belysning til dit lager

Når du går rundt på et lager og leder efter bestemte produkter hele tiden, så er det også vigtigt, at der er noget ordentligt lys. En for kraftig belysning gør det anstrengende for dine øjne, men en for svag belysning før det sværere at se.

På et lager handler det altid om at finde på nogle smarte løsninger, der gør alle processer nemmere og mere effektive. PR-foto.
Del på sociale medier