Året er ved at rinde ud og julen nærmer sig med hastige skridt. I Hedensted Erhverv benytter vi lejligheden til at ønske alle virksomheder og medarbejdere i Hedensted Kommune en glædelig jul. Juledagene er en kærkommen mulighed for, at lade batterierne op og træde et skridt tilbage fra dagligdagens drift og hektik. For på den måde at få ny energi og overblik til fremtidens udfordringer i året der kommer om et øjeblik. Hele holdet her vil takke for alle de gode møder, snakke og tiltag, som vi har stået sammen om i 2021. Vi ser frem til masser af sparring, udvikling og gode løsninger til gavn for virksomhederne og dermed også kommunen i 2022. God jul og godt nytår!

Nytårskuren er udsat til 26. april

I lyset af det stigende smittetryk finder vi det ikke ansvarligt at afholde Nytårskuren den 5. januar, som oprindeligt planlagt. I stedet har vi valgt, at udsætte den til foråret, hvor erfaringerne viser, at smitten daler. Det håber vi selvfølgelig igen er tilfældet i 2022. Derfor beder vi jer alle sætte kryds i kalenderen den 26/4 i stedet. Hvis du allerede er tilmeldt til arrangementet, flyttes din tilmelding automatisk med, og du behøver ikke foretage dig mere.

Vi ser frem til en god dag i selskab med jer. og til overrækkelse af årets Erhvervspris, tale ved Borgmester Ole Vind, andre gode indslag og selvfølgelig rig mulighed for netværk.

Tilmelding og program til 26. april

Del på sociale medier