Som den første danske dyrepark og zoo indfører GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA Solsikkesnoren. Det er et internationalt symbol på usynlige handicap, og fra 1. juli 2021 skal nøglesnoren hjælpe gæster med usynlige handicap og lidelser til at få en endnu bedre oplevelse i parken.

Nyhedsbrev

30. juni 2021

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA indfører Solsikkesnoren

Som den første danske dyrepark og zoo indfører GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA Solsikkesnoren. Det er et internationalt symbol på usynlige handicap, og fra 1. juli 2021 skal nøglesnoren hjælpe gæster med usynlige handicap og lidelser til at få en endnu bedre oplevelse i parken.

Tilslutningen til Solsikkeprogrammet betyder, at Solsikkesnoren bliver uddelt til gæster, der har særlige behov på grund af usynlige lidelser og diagnoser som for eksempel autisme, alzheimers, hjerneskade eller ADHD. Solsikkesnoren fungerer som signal til andre om, at der kan være brug for ekstra tid, tålmodighed eller hjælp. Samtidig bliver parkens medarbejdere uddannet, så de ved hvordan de bedst sikrer en god og inkluderende oplevelse for alle.
Læs mere

Hvad skal den lille brillebjørn hedde?
Der er kommet flere hundrede navneforslag til vores lille brillebjørn, efter Vejle Amts Folkeblad lagde det ud til læserne og brugerne at komme med bud på gode navne. Vi har udvalgt tre finalister, og navnet skal nu afgøres ved afstemning via Vejle Amts Folkeblads hjemmeside.
Læs mere og stem her

Vil du hjælpe os i en kritisk tid?
Tvangsnedlukning og restriktioner koster millioner i omsætning og presser parken enormt. Sidste år fik vi hjælp i form af en sommerpakke fra staten, men i år er der ingen hjælpepakker, så situationen er yderst alvorlig. Derfor behøver vi din hjælp, så vi kan tilbyde gode oplevelser med alverdens dyr i fremtiden. Du kan hjælpe med et et økonomisk bidrag via:
Mobilepay til nummer: 94618
Bankoverførsel til konto-nr.: 7030 0002358554
Du kan også købe årskort, billetter, souvenirs, mad eller en ekstra is, når du er i parken.
TUSIND TAK FOR DIN HJÆLP.

Sov på savannen og vågn op til løvebrøl
Sommeren igennem kan du og familien overnatte midt i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Efter en dag med fantastiske oplevelser hos dyrene, kan I tilbringe aftenen og natten i vores afrikanske teltlejr Bomaen – lige ved siden af den store savanne med blandt andre næsehorn og gnuer.
Læs mere om den unikke oplevelse

Mød dyrene før parken åbner på Go’ morgen Zoo®
Start dagen med en unik oplevelse og mød udvalgte dyr i deres stalde og anlæg, før parken åbner. Vores dygtige guider tager dig med på rundtur og fortæller om dyrene – og du kan måske få chancen for at klø et næsehorn bag ørerne.
Pris: Voksen: kr. 290,- // Barn (3-11 år): kr. 145,- // Småbørn (0-2 år): gratis.

Prisen dækker både Go’morgen Zoo-turen og entré til parken resten af dagen.
Der er et begrænset antal pladser, som bookes efter først til mølle.
Book her

Hold sommerferie i Givskud – børn overnatter gratis

Byd familien på en særlig hyggelig sommerferie på Danhostel Givskud Zoo. Op til to børn i alderen 0 til 11 år overnatter GRATIS på værelset og får morgenmad GRATIS, når I er to voksne sammen med dem. Tilbuddet gælder i sommerferien med overnatning i perioden 28. juni – 11. juli 2021. Få også alle dage i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA for EN dags pris, mens I bor på Danhostel Givskud Zoo. Tag desuden på udflugt til nærliggende spændende attraktioner som Kongernes Jelling og LEGOLAND.
Læs mere

Nye regler om coronapas og test fra i morgen

De danske myndigheder ændrer pr. 1. juli 2021 retningslinjer, således at man nu skal fremvise dokumentation for, at man af sundhedsfaglige årsager er undtaget for COVID-19 test og krav om fremvisning af coronapas. Det gælder også, hvis man vil besøge GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.

Dokumentationen udstedes af de kommunale borgerservicecentre.
Samtidig ændres gyldigheden på PCR-test pr. 1. juli 2021. Det betyder, at PCR-test fremover vil være gyldige i 96 timer fra tidspunktet, hvor testen foretages. Kviktest vil fortsat være gyldige i 72 timer fra tidspunktet, hvor testen foretages.