Hedensted IF’s Erhvervsklub
Jørgensens Alle 26
8722 Hedensted
40 17 90 90

Erhvervsnetværk
Hedensted IF’s Erhvervsklub blev stiftet i 2010 af formanden for Hedensted Idrætsforening, Henrik Lundsgaard Nielsen, da han selv manglede et erhvervsnetværk. I dag har erhvervsklubben over 200 medlemmer, der alle driver eller ønsker netværk med virksomheder i Hedensted.

Prisen for et medlemskab er 3500,- kroner for et helt år, og som medlem i erhvervsklubben får man firmalogo og link på klubbens hjemmeside. Der er mulighed for at pleje sine medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder med et gæstekort ved diverse foredrag. Ved nogle arrangementer er det også muligt at invitere gæster med gratis.

Netværksmøder
Der bliver holdt otte netværksmøder i Kjærgaard Loungen øverst på klubhuset i ”Mosen” på Hedensted Stadion. Det foregår en hverdagsformiddag fra klokken 7.30, hvor der startes med en kop kaffe og et rundstykke. Netværksmøderne bliver ikke nødvendigvis afholdt i klubhuset.

Nogle gange tages der også på virksomhedsbesøg, hvis en virksomhed har lyst til at fortælle om nye tiltag. Blandt andet har der været netværksmøder på Sign Service og i Rugekassen på Vejlevej. Møderne indledes gerne med en præsentationsrunde af deltagerne, hvorefter der bliver netværket. Det er altid en god idé at have godt med visitkort med.

Foredrag og fodbold
Udover netværksmøderne i Kjærgaard Loungen bliver der også afholdt en to til tre større arrangementer om året. Der har blandt andet været foredrag med den tidligere landstræner Sepp Pointek, Thyra Frank, og Morten Stig Christensen.

Disse arrangementer bliver som oftest afholdt i forbindelse med førsteholdets hjemmekampe. Der bliver serveret noget lækkert mad, hvorefter foredragsholderen indtager gulvet, inden fodboldkampen kan nydes fra førstesalen. Hedensted IF’s Erhvervsklub har også med stor succes afholdt en erhvervsmesse, hvor alle medlemmer får en stand gratis.

Du kan læse mere om Hedensted IF’s Erhvervsklubben på deres Facebookside og hjemmeside