Borgmester Kasper Glyngø afslørede ”stjerne”-fliser på Horsensvej den 23. juni, med deltagelse af både dette års X Factor-vinder, Kathrine fra Place on Earth, og sidste års 3. plads, Mia. Det oplyser Hedensted Kommune i en pressemeddelelse.

To år i træk er unge sangtalenter fra Hedensted Kommune nået frem til finalen i X Factor på DR. Sidste år opnåede Mia Kjær Sørensen fra Ølsted en 3. plads, og i år var Kathrine Ørnfelt fra Rårup en del af den vindende trio Place on Earth.

For Mia Kjær Sørensens vedkommende er der tale om en reprise. Hendes flise blev nemlig sidste år stjålet kort tid efter, at den var blevet lagt ned. Flisen dukkede for nylig op i en bunke med byggeaffald på Frederiksberg. I mellemtiden havde Mias far fået fremstillet en kopi af flisen, og det er den, der nu – sammen med Kathrines – forhåbentlig får en blivende placering på Horsensvej ud for Café Cozy.

”Ligesom vi med årlige priser påskønner store idrætspræstationer, frivilligt foreningsarbejde, iværksættere, erhvervsvirksomheder osv., vil vi også gerne hædre de unge, som med deres kunstneriske talent er med til at sætte vores kommune på Danmarkskortet. Og det har vi så med glimt i øjet valgt at gøre med en lokal mini-udgave af Hollywoods berømte Walk of Fame,” siger borgmester Kasper Glyngø.

Foto: ABW
Del på sociale medier