Sundhedssauna.dk
Tlf: 60 49 35 99
www.sundhedssauna.dk

En ny livsstil
Niels Secher var overvægtig og levede ikke specielt sundt. Det ville han lave om på. Så han ændrede sin livsstil for at blive et bedre menneske og en bedre udgave af ham selv. Han havde hørt om infrarøde sauner og prøvede dem med stor succes. Han blev så afhængig af dem, at han indgik et partnerskab med en leverandør, og den 1. oktober 2017 startede han virksomheden ”Sundhedssauna.dk”.
En infrarød sauna bliver opvarmet til 42 grader celsius og på en halv time forbrændes op til 800 kalorier, hvilket svarer til omtrent 10 kilometers jogging.

Godt for kroppen
En infrarød sauna hjælper blandt andet på sygdomme og gener som fibromyalgi, ledgigt samt andre gigtformer, piskesmæld, hoftesmerter, forstuvninger samt forstrækninger, tennisalbuer samt knæserter, iskias smerter, bindevævsbetændelse, menstruationssmerter, multiple sclerose, brandmærker samt andre små åbne sår heler hurtigere med reduceret ardannelse, seneskedehindebetændelse, arvæv blødgøres gradvist, væsentlig forbedring af tilstand ved borreliose og andre kroniske infektionssygdomme, afgifter kroppen for toksiner på cellulært niveau, renser huden i dybden samt giver en spændstig hud med reduceret rynker, anspændthed fra eksempelvis stress, forhøjet blodtryk, forstoppelse, bedring ved kronisk træthedssyndrom, bihuleproblemer, potensproblemer, åreknuder, liggesår, hjælper på akne, eksem, psoriasis og hudlæsioner.

Fokus på velvære
Sundhedssauna.dk er en virksomhed med fokus på sundhed og velvære, der har som mission at blive samarbejdspartnere med andre virksomheder, der måtte ønske en infrarød sauna. Sundhedssauna.dk sørger for levering og vedligehold af saunaen, så det eneste virksomheden skal sørge for, er kunder til saunaen samt at rengøre den efter brug, hvilket kan gøres med en fugtig klud.

Saunaen er selvbetjenende, og det koster fast 75,- kroner at benytte saunaen, som starter af sig selv efter møntindkast. Virksomheder der med fordel kan benytte saunaerne er blandt andet fitnesscentre, plejehjem, hoteller, wellnesssteder og svømmehaller. Saunaerne leveres kvit og frit til virksomhederne, og der udbetales en procentdel af forbruget til virksomheden. Sundhedssauna.dk kan kontaktes på telefon eller mail på alle tider af døgnet.

Du kan læse mere om Sundhedssauna.dk på deres Facebookside og hjemmeside.