Din Indre Ro
Skærvegyden 7
8723 Løsning
Tlf: 41189055
www.dinindrero.dk

Åbningstider:
Mandag: 9-18
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 10-18
Torsdag: 11-20
Fredag: 10-18
Weekend: Efter aftale

Velvære for krop og sjæl
På Skærvegyden sørger Gitte Hamaker Holk for at give din krop den indre ro, den har brug for. Med varme i briksen og afdæmpet musik er du i gode hænder allerede, når du kommer ind ad døren. Der bruges økologiske engangslagner, så du skal ikke selv medbringe noget, og der bliver brugt lun olie til massagen. Har du brug for at lette dit hjerte under massagen, så lægger Gitte gerne øre til, men hun er også ganske stille, hvis du har brug for at være stille og slappe af. Som kunde er du i centrum, mens du nyder en dejlig anti-stress kropsmassage.


Forskellige massager
Din Indre Ro tilbyder forskellige massageformer af både 35, 50 og 80 minutters varighed. Du kan blandt andet få “Hot Stone” kombineret med traditionel massage, som er varme lavasten, som gør, at Gitte kan komme dybere ned i kroppen med massagen og få løsnet musklerne godt op. Du kan også nyde den “Indiske hovedmassage”, som består af en kraniemassage, pandemassage, aktivering af medianbaner (kroppens energibaner) og vores chakraer (kroppens energicentre). Eller måske er “Bambusmassage” mere dig. Den gives med en eller flere stave og er en massage, der løsner muskler, reducerer mælkesyrer/uro i kroppen samtidig med at den er afslappende.

 

Det lille ekstra
Efter endt massage får du en lille snacktallerken med frugt og nødder samt et glas vand. Du har også mulighed for at købe chokolade fra Xocolatl, nogle af chokoladerne er gluten- og mælkefri, produkter fra Forever Living og Massada samt gavekort. Der sælges også smykker fra Sisterunika, som er smykker med ædelsten og krystaller, der hver har en betydning og evne. Smykkerne er unikke og er designet specielt til Din Indre Ro, og der bliver kun lavet én udgave af hvert smykke. Der sælges kun i forbindelse med behandlinger eller forudgående aftale, da kunderne på briksen ikke skal forstyrres under behandlingerne.
Du kan læse mere om vores sølvpartner Din Indre Ro på Facebooksiden eller hjemmesiden

 
 

Del på sociale medier