Club Fitness
Danmarksvej 4
8722 Hedensted
Tlf: 53641162
www.club-fitness.dk

Åbningstider:
Døgnåbent

 

Moderne fitnesscenter
Ønsker du at dyrke motion, så er der plads til alle i det moderne fitnesscenter Club Fitness. Her er alle velkomne uanset alder, køn og ambitioner. I Club Fitness finder du alt, du skal bruge for at komme i gang med træningen. Der er ikke altid personale i centret, så der er altid åbent i forhold til andre fitnesscentrer. Club Fitness er stedet for dig, hvis du ønsker vægtab, styrke- eller konditionstræning. Udstyret, der bruges i centret, er kvalitetsudstyr fra TechnoGym.

 

 

Personalegode
Hvis du er en forening eller virksomhed, så kan der laves en specialaftale med Club Fitness, hvor du kan tilbyde træning til dine medlemmer eller medarbejdere til fordelagtige priser. I dag er der mange virksomheder, der har stor fokus på sundhed og et godt arbejdsmiljø. Sådan en firmaaftale kan være et ekstra personalegode.

 

 

Bliv medlem
Club Fitness er et “nøglecenter”, hvilket betyder, at du med en personlig nøgle kan træne i centret så meget, du har lyst, og når du har lyst. Indmelding i Hedensted kan ske hver mandag mellem kl. 16.00 og 18.00. Du kan også tilmelde dig online her. Ønsker du at aftale et andet tidspunkt for indmelding, så kontakt os på telefon 53 64 11 62

Du kan læse mere om vores sølvpartner Club Fitness på Facebooksiden eller hjemmesiden.

 

Del på sociale medier