Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Spektakulær musicalforestilling

8. november 2018 - 9. november 2018

Der bliver knald på, når de 208 elever på Flemming Efterskole i løbet af én uge opsætter en professionel musicalforestilling med hjælp fra instruktør Birthe Niilonen. Årets titel er Moonligt, men skolen, der har flere elever fra Hedensted, er stadig lidt hemmelighedsfuld omkring temaet.

Men de kan sige så meget, som at det bliver spændende og en smule skræmmende, når eleverne gennemopliver nogle af firsernes helt store pophits sammensat med flot scenografi og spektakulære dansenumre.

I løbet af uge 45 bliver der arbejdet i forskellige værksteder med enten kostume, kulisser, sminke, skuespil, musik, dans eller medieproduktion, og om torsdagen kulminerer det hele i en flot forestilling, hvor skolens opvisningshal bliver omdannet til teatersal.

Sammenlagt spiller eleverne forestillingen fem gange i løbet af to dage, men nogle af forestillingerne er for særligt indbudte gæster.

Torsdag 8/11
kl. 16.15: Generalprøve (åben for alle)
kl. 19.30: PREMIERE (kommende/tidligere elever, elevers venner)

Fredag 9/11
kl. 09.30: Forestilling (åben for alle)
kl. 14.00: Forestilling (for bedsteforældre)
kl. 18.30: Forældreforestilling

Der er gratis entre.

Flemming Efterskole er en boglig gymnastikefterskole, der vægter værdierne tryghed, tillid og tolerance højt. Der går 207 elever på skolen, der ligger 15 kilometer vest for Horsens.

Birthe Niilonen har tidligere instrueret store, professionelle forestillinger. Instruktøren arbejder tæt sammen med skolens lærere for at skabe en forestilling, hvor alle 208 elever føler, de har en rolle i opsætningen enten på eller bag scenen. Foto: PR
Flemming Efterskole har tidligere sat forestillingen The Wingman op, der havde Topgun-tema. Foto: PR

 

Detaljer

Start:
8. november 2018
Slut:
9. november 2018

Sted

Flemming Efterskole
Skolesvinget 1
Flemming, 8762 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
75 67 30 89