Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sommer i Landsbyen

juni 30 - august 8

Sommeren er endelig over Danmark og på Glud Museum har man mange sjove aktiviteter i hele sommerferien.

I perioden 30. juni til 8. august er der “Sommer i Landsbyen” på museet. Vær med til de mange familieaktiviteter mandag til torsdag kl. 11.00 – 15.00, hvor børn og voksne kan dyste i keglespil og tovtrækning eller se, hvem der kan gå længst på stylter.

Der vil gennem hele sommerferien være forskellige aktiviteter. Prøv bl.a. at lave dine egne mursten af ler eller lav en flot snor af læder. Der vil også være smagsprøver på historiske retter. Flere dage om ugen vil der også være et værksted, hvor man under kyndig vejledning kan lære at snitte i træ.

Hver tirsdag, torsdag og søndag eftermiddag kl. 13.30 – 16.30 sidder museets frivillige klar i de arbejdende værksteder og viser traditionel husflid og håndarbejde. Kom bl.a. på besøg hos trædrejeren og se, hvordan bægre og fugle dukker frem fra træet, når det formes på drejebænken, eller kom tæt på når der broderes, gimpes og orkeres i de historiske stuer.

Som noget nyt laves der et fotorum, hvor man kan komme og klæde sig ud. Tag et billede med din mobil og del billedet med dine venner på Instagram #gludmuseum.

I sommerferien har museets Café åbent alle dage, undtagen fredag og lørdag, så når man, efter at have leget og gået på opdagelse i de historiske huse, bliver sulten og tørstig, kan man komme ind og få lidt godt til ganen ved de søde “cafédamer”. Man kan også nyde sin medbragte mad ved havebordene i det grønne område uden for museets Café.

For mere information klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Start:
juni 30
Slut:
august 8

Sted

Glud Museum
Museumsvej 44
Juelsminde, 7130 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier