Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Raw Friday med Mobildiskotek Infinity i Mosen

maj 10 21:00 - maj 11 02:00

Kom med til en pulserende Las Vegas aften når dette års fest i Mosen går i gang.

Raw Friday byder på et røg- og lysshow, der leder tankerne hen på de populære rå natklubber i spillebyen, der holder på alle hemmeligheder. Mobildiskotek Infinity fyrer den af på scenen i det store festtelt. De har samlet et hold af forskellige dj’s, som dækker den brede danselyst. Holdet består af en god cocktail af kendte ansigter på de store danske natklubber: Frederik Dupont, Nicolai Carlos Kring, Frederik Lyager, Mathias Jørgensen, Emil Staun og Michael Hasselager.

Der vil blive spillet noget deep/tech House stil, som er en elektronisk moderniseret jazz, funk, soul musik, der ofte bliver spillet på verdens store natklubber og lige som i Las Vegas, så gælder samme regel i Mosen: Hvad der sker i Mosen, bli’r i Mosen.

Når festen slutter, kan du tage en taxa ind til Temabar i Vejle. Gemmer du taxabonen, så kan du bytte den til drikkevarer på Temabar. Har du armbånd fra denne Majfest, så kommer du gratis ind. Du skal være 18 år for at komme ind på Temabar denne fredag.

Der er ikke nogen aldersgrænse for at komme ind til Majfseten, men man skal være 18 år for at kunne købe alkohol. ID bliver tjekket på alle og de over 18 år vil få et specielt armbånd, som skal forevises i baren.

Billetter kan købes ved at klikke her og ved indgangen, hvis der ikke er udsolgt. Prisen er 50 kr,.

Alle skal kunne fremvise billede-id.

Fra klokken 20.00 kan der ombyttes billetter til armbånd i sideteltet, mens der kan købes billetter i indgangen fra klokken 21.00, hvis der ikke er udsolgt i forsalg.

Del på sociale medier

Detaljer

Start:
maj 10 21:00
Slut:
maj 11 02:00

Sted

Majfest i Hedensted
Jørgensens Allé 26
Hedensted, 8722 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier