Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Høst- og markedsdage

august 3 - august 4

Til Høst- og markedsdage skal kornet i hus og glade karle og piger går til arbejdet med sang, musik og latter. Kom med når høsten går i gang og mennesker og maskiner kommer i marken. Oplev også den summende atmosfære fra høstfolk og markedsplads, når årets Høst- og markedsdage fejres.

Til Høst- og markedsdagene kan man komme med i marken og se kornet blive høstet med le.

Når de gode høstfolk er færdige med det hårde arbejde, kører de gamle veterantraktorer i marken. Her er der mulighed for at se selvbinderen med de roterende vinger arbejde sig støt frem gennem det modne korn. Se kornet blive tærsket når det gamle tærskeværk med alle dets drivremme bliver trukket af en ligeså gammel traktor.

Først på eftermiddagen fyres der op under nogle af de udstillede veterantraktorer, når Glud Museums mesterskab i veterantraktorringridning afholdes. Følg med i hvem der kan fange flest ringe, hør de sjove historier om traktorerne og se, hvem der vinder årets titel som ringridermester.

Når nu høsten er i fuld gang, skal man ikke glemme markederne, som fulgte med. Her var der mulighed for at more sig oven på det hårde slid og gøre en god handel i markedsboderne. Til Glud Museums markedsdage inviteres alle med til en festlig og underholdende tur på markedet. I de mange markedsboder kan man købe alt fra honning til fine håndudskårne ting i træ.

Tag også på besøg i de historiske huse, hvor bl.a. trædrejeren, smeden, spindersken ved rokken og mange flere demonstrerer og fortæller om deres håndværk og husflid.

I Historiens Køkken har vi været i glemmebogen og fundet nogle gamle retter frem. Læg vejen forbi køkkenet, hvor både smagsløg og videnbegær vil blive stimuleret. Hvis smagsprøven ikke rækker til at stille sulten, sælger Museumscafeen både frokost, kaffe og kage.

Entre til Høst- og markedsdage er for voksne 65 kr., for børn under 18 er det gratis.

For mere information klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Start:
august 3
Slut:
august 4

Sted

Glud Museum
Museumsvej 44
Juelsminde, 7130 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier